Χάντμπολ: Ο Γεροδήμος προπονητής των ακαδημιών του Διομήδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: Ο Γεροδήμος προπονητής των ακαδημιών του Διομήδη

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 09:30

Χρήστος Γεροδήμος

Η Διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την ανάληψη της Διεύθυνσης των Ακαδημιών από τον Κο Χρήστο Γεροδήμο. Ο πολύπειρος προπονητής έχει διατελέσει μεταξύ άλλων προπονητής της Εθνικής Αντρών, δύο φορές προπονητής της αντρικής ομάδας του Διομήδη, όπως και τεχνικός διευθυντής του Διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά Danaon Cup. Θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει οτιδήποτε αφορά τα ηλικιακά τμήματα τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό-αγωνιστικό επίπεδο. Με την ανάληψη των καθηκόντων του έκανε στη σελίδα μας τις πρώτες δηλώσεις, οριοθετώντας τους στόχους και τις επιδιώξεις του.
''Ο σκοπός είναι να πλαισιώσουμε την ομάδα του Διομήδη με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα, και ο Διομήδης είναι μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Πρωταρχικό στοιχείο είναι τα τμήματα υποδομής. Αυτή τη στιγμή παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα της ομάδας έχουν κερδίσει επάξια θέση στη βασική ομάδα του Διομήδη. Αυτή θα είναι και η βασική μας επιδίωξη. Να μην αποτελέσει ένα πυροτέχνημα αλλά με στοχευμένες κινήσεις και σχεδιασμό τα τμήματα υποδομών να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέα παιδιά τα οποία θα φτάνουν να στελεχώνουν μελλοντικά την αντρική ομάδα.
Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους εφόρους και το προπονητικό team ώστε να χαράξουμε τη νέα χρονιά αλλά και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν ώστε να προσελκύσουμε τα μικρά παιδιά να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημά μας και να γνωρίσουν την οικογένεια του Διομήδη και όλα όσα πρεσβεύει.''

Μία ακόμα σημαντικότατη προσθήκη στο τεxνικό team των Λύκων
Ο Γιάννης Χρυσόπουλος, διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005, με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο Διομήδη, από το 2004 έως το 2011, αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομών.