Καλαμάτα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Ιταλία και Ελβετία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Ιταλία και Ελβετία

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 08:41

Συνελήφθησαν, προχθές (14.9.2019) το μεσημέρι και το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, 31χρονος και τρεις (3) γυναίκες, ηλικίας 22, 35 και 50 ετών, αντίστοιχα για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις η 22χρονη και ο 31χρονος για την Πίζα Ιταλίας, ενώ η 50χρονη για τη Γενεύη Ελβετίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 35χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Γενεύη Ελβετίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο (2) δελτία ταυτότητας Αρχών Σλοβενίας, ένα (1) διαβατήριο Αρχών Βενεζουέλας κι ένα (1) διαβατήριο Αρχών Αυστραλίας. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.