Τζαρίμας: προσβλητική στάση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Χρόνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τζαρίμας: προσβλητική στάση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Χρόνη

Νοέμβριος 29, 2012 - 14:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μετά την προσβλητική στάση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Χρόνη προς τους κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων  στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο , τους οποίους, τους απεκάλεσε «βλάχους» μέσω των δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων τους, θεωρούμε πως η απαίτηση πλέον όλων όσων σέβονται τους συμπολίτες τους είναι να ζητηθεί η παραίτησή του απ το δημοτικό συμβούλιο. Άνθρωποι με τέτοιες απαξιωτικές για συνανθρώπους τους συμπεριφορές, προσβάλουν το ήθος όλων των πολιτών του Δήμου μας.
Αν ο κ Χρόνης πιστεύει πως ο αγροτικός πληθυσμός του δήμου μας, είναι  αμόρφωτος ή άξεστος, ας μας «τυφλώσει» με τους πανεπιστημιακούς ή άλλους τίτλους του που τον οδήγησαν σε παχυλή σύνταξη, υψηλότερη των ακαδημαϊκών.
Ένας καρεκλοκένταυρος , όπως ο κ. Χρόνης, δεν έχει κανένα δικαίωμα να δυναμιτίζει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όταν οι προτάσεις του πέφτουν στο κενό και μ αυτό τον τρόπο να δημιουργεί πρόσκομμα στην λειτουργία του δήμου και εις βάρος πάντα των Ναυπλιέων, που όπως ο ίδιος κομπαστικά συχνά αναφέρει, τον εξέλεξαν πρώτο σύμβουλο.
Έχοντας πριν τις διαδικασίες διαδοχής (που ο ίδιος χειρίστηκε, άσχετο αν τώρα δεν αποδέχεται το αποτέλεσμά τους) προδώσει την παράταξή του συνεργαζόμενος απόλυτα με τον κ. Γραμματικόπουλο έρχεται να μας ζητήσει και το λόγο.
Ο κοινός πλέον προεκλογικός σχεδιασμός με τον κ. Γραμματικόπουλο (όλοι ξέρουν ότι πλέον είναι το νούμερο 1 στην παράταξη Νέα Ελπίδα) όπως ξεκάθαρα φαίνεται  δεν περιλαμβάνει τους ¨βλάχους¨ από τις γύρω περιοχές. Τι λένε οι πρόεδροι των κοινοτήτων τι γνώμη έχουν οι τοπικοί αντιδήμαρχοι πως αισθάνονται οι δημότες;
Οι Ναυπλιείς, φιλικοί και ανοιχτοί πάντα στον διάλογο και στην σύνθεση απόψεων, βλέπουν το δημοτικό τους συμβούλιο να υποβαθμίζεται από μικρότητες και προσωπικές πικρίες ενός συμβούλου που στερήθηκε τα μόνιμα οφίτσια που κατείχε χαριστικά.
Η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος
Γιάννης Τζαρίμας
Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων