Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυτέκνων Άργους και Περιχώρων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυτέκνων Άργους και Περιχώρων

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 17:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του καταστατικού και σύμφωνα με την υπ΄αρ. 3/2019 απόφαση του Δ.Σ. ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ συγκαλεί σε γενική συνέλευση των μελών του στις 6 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Κυριακή στο 1 Γυμνάσιο Άργους (Μπουσουλοπούλειο).

Οι Αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. και θα διαρκέσουν έως τις 18:00
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επομένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
θεματα:
1.Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης
2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω λήξεως της θητείας του σημερινού
4. Εκλογή εκπροσώπου του Συλλόγου στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΣΠΕ)
5.Εκλογή Ελεγκτικής επιτροπής

Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα για τα προαναφερόμενα αξιώματα έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους (έχουν θεωρημένα τα βιβλιάριά τους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019).

Οι αιτήσεις για υποψηφιότητα θα γίνονται δεκτές στο γραφείο του συλλόγου από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 8:30 - 13:30 μ.μ.

Όσοι λάβουν μέρος στην Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες πρέπει να είναι ενεργά μέλη και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και το βιβλιάριο θεωρημένο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.
Οι υποψήφιοι θα γραφτούν σε κοινό ψηφοδέλτιο και ο ψηφοφόρος δικαιούται να ψηφίσει δύο (2) υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ένα (1) αντιπρόσωπο για την ΑΣΠΕ και ένα (1) μέλος για την Ελεγκτική Επιτροπή.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για εκλογή ως μέλος Δ.Σ. Ελεγκτικής Επιτροπής και ΑΣΠΕ έχει όποιος είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του συλλόγου έξι (6) μήνες πριν τις αρχαιρεσίες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ