Το Διεθνές Φεστιβάλ Greece’s Hope στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Διεθνές Φεστιβάλ Greece’s Hope στο Ναύπλιο

Σεπτέμβριος 26, 2019 - 15:37

 Αύριο, 27 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μμ. στην Πλατεία Συντάγματος  ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Greece’s Hope –  διοργανώνει μουσικοχορευτικό διαγωνισμό.

Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι στόχος της διοργάνωσης είναι η ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων παράλληλα με την παρουσίαση και ανταλλαγή ιδεών των διαφορετικών πολιτισμών και γενικότερης κουλτούρας.

Επίσημοι προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ είναι μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Μολδαβίας στην Ελλάδα Mr. Anatol Vangheli, ο πρόεδρος της UNESCO (Πειραιά και Νήσων) κος Ιωάννης Μαρονίτης, ο Πρόξενος της Ρωσίας στην Ελλάδα Mr. Maslov Andrey, καθώς και Διεθνή τηλεοπτικά κανάλια που θα καλύψουν και προωθήσουν την παραπάνω εκδήλωση σε πάνω από 10 χώρες του κόσμου.

Στο Μουσικό αυτό Φεστιβάλ πρόκειται να παρευρεθούν καλλιτεχνικοί Σύλλογοι και κριτές από 13 χώρες ( Ελλάδα, Μολδαβία, Ουκρανία, Αμερική , Καζακστάν , Λιθουανία κ.α.).

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων ξεκινούν από 3 ετών μέχρι και 24+ και διαγωνίζονται στο τραγούδι, τον χορό το θέατρο και στο καλλιτεχνικό show.

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος, 2019 - 19:30