Γραμματικόπουλος:« έλλειμμα σχεδιασμού - πλεόνασμα αλαζονείας»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γραμματικόπουλος:« έλλειμμα σχεδιασμού - πλεόνασμα αλαζονείας»

Νοέμβριος 30, 2012 - 16:32

Αναφορικά με την ανακοίνωση του κ. Κωστούρου σε σχέση με την απουσία του Δήμου μας από την έκθεση τουριστικής προβολής Philoxenia 2012, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Υπάρχει ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Η παντελής απουσία, για πρώτη φορά, του Δήμου Ναυπλιέων από αυτή τη σημαντική έκθεση τουριστικής προβολής, με συνέπεια να χαθεί μία καλή ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών στον τόπο μας και επομένως εσόδων για την περιοχή μας. Αντί, λοιπόν, ο κ. Κωστούρος να ζητήσει συγγνώμη από τους επαγγελματίες και γενικότερα από τους δημότες μας για αυτή του την αμέλεια και ανεπάρκεια, καταναλώθηκε σε φτηνές δικαιολογίες, φτωχές σε περιεχόμενο, πλούσιες όμως σε αναίδεια και αλαζονεία. Είναι μάλιστα λυπηρό, ότι πνιγμένος στο άγχος του να παρουσιάσει ότι κάτι κάνει, δε δίστασε να καπηλευθεί τη δουλειά των ανθρώπων του Επιμελητηρίου, στην οποία κατόπιν πιέσεων τελευταίος και καταϊδρωμένος απ’ όλους τους Δήμους προσήλθε ο δικός μας.
Τα περί κόστους είναι αστείες δικαιολογίες και αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έλεγε τίποτε τα προηγούμενα χρόνια που ο Δήμος πήγαινε στην έκθεση και ο ίδιος ήταν μάλιστα και Αντιδήμαρχος. Προφανώς ο κ. Κωστούρος ξεχνά πως διαχειρίζεται ανελλιπώς τα τελευταία έξι χρόνια την εξουσία στον Δήμο είτε ως Αντιδήμαρχος είτε από διάφορα άλλα πόστα και επομένως δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Είναι ολοφάνερο ότι, σήμερα στον Δήμο, ο μόνος σχεδιασμός και προγραμματισμός αφορά την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και ψηφοθηρικών αναγκαιοτήτων μιας στενής ομάδας συμφερόντων. Εμείς, με το θεσμικό μας ρόλο ως αντιπολίτευση, δεν θα σταματήσουμε να προτείνουμε, να ελέγχουμε και να περισώζουμε ότι μπορεί να σωθεί από την αξιοπρέπεια ενός ιστορικού Δήμου, όπως είναι ο Δήμος Ναυπλιέων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
Χ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ