Λευτέρης Κρεμαστιώτης: Να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 8ος παίχτης μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λευτέρης Κρεμαστιώτης: Να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 8ος παίχτης μας

Σεπτέμβριος 27, 2019 - 21:00

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην δεύτερη αγωνιστική της Ηandball Premier ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει τον  ΠΑΟΚ, το Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό της Ν. Κίου.
Για μια ακόμα φορά θα είμαστε στο πλάι των Λύκων να τους στηρίζουμε με τη φωνή μας και το χειροκρότημα μας. Να τους δίνουμε την ώθηση που θα χρειαστούν.

Δήλωση του αρχηγού του Διομήδη Λευτέρη Κρεμαστιώτη ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
''Αφήνουμε το παιχνίδι με την Πυλαία πίσω. Και τώρα έχουμε τον Π.Α.Ο.Κ. Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε μπροστά στο κόσμο μας. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, από την Δευτέρα το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Θέλουμε τη νίκη γιατί πέρα από το ψυχολογικό αβαντάζ θα μας δώσει και ένα πολύ καλό προβάδισμα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Περιμένουμε τον κόσμο το Σάββατο να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 8ος παίχτης μας, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι βέβαιοι πώς θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Όλοι μαζί λοιπόν το Σάββατο, ο καθένας από τη θέση του, για τη νίκη.''

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Στο αυριανό ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. θα κάνει το ντεμπούτο της και η νέα αγωνιστική φανέλα για την περίοδο 2019-20.Με ρετρό διάθεση, σε πιο μοντέρνα έκδοση, μιας και οι κάθετες ρίγες υπήρχαν και παλιότερα στην εμφάνιση των Λύκων (1996-1998).
Καλοφόρετες και καλότυχες!