Δήμος Λουτρακίου: Εργολάβος έκανε φέιγ βολάν τις καταθέσεις που έκανε για μίζα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Λουτρακίου: Εργολάβος έκανε φέιγ βολάν τις καταθέσεις που έκανε για μίζα

Οκτώβριος 04, 2019 - 22:07

Ένα απίστευτο στα πολιτικά χρονικά του Δήμου Λουτρακίου έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, όταν εργολάβος της περιοχής άρχισε να μοιράζει φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων που ο ίδιος είχε κάνει σε λογαριασμούς τριών προσώπων, μεταξύ των οποίων και του δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη.

Η συνολική αξία των καταθέσεων, σύμφωνα με τα ποσά που αναγράφονται στις φωτοτυπίες που μοίρασε ο εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος ανέρχονται σε 54.000 ευρώ και αφορούν την τριετία 2007, 2008, 2009 όταν εκείνη την περιόδο δήμαρχος ήταν και τότε ο κ. Γκιώνης.

 

 

Ο εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος ο οποίος είχε αναλάβει την κατασκευή του spa Λουτρακίου ισχυρίζεται πως ο Δήμος Λουτρακίου του χρωστάει χρήματα, από έργα, άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν τα έχει πάρει. Τα χρήματα που φέρεται να έχει καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Δημάρχου Λουτρακίου είναι ποσά τα οποία έδωσε ο κ. Βλάχος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, με σκοπό να αναλάβει την εργολαβία της ανακατασκευής του Spa.

Τα χρήματα αυτά τα κατέθεσε το 2007, το 2008 και το 2009. Η κατάθεση που έκανε στον νυν δήμαρχο κ. Γκιώνη έγινε, σύμφωνα με τη φωτοτυπία του καταθετηρίου που μοίρασε ο εργολάβος, το 2008, και ήταν ύψους 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα και με τοπικά μέσα η κίνηση του κ. Βλάχου να μοιράσει σε φωτοτυπίες καταθετήρια προκάλεσε «τεκτονικό σεισμό» στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο δήμαρχος απαντώντας στις καταγγελίες περί «λαδώματος» ήταν ξεκάθαρος: «Αυτή τη στιγμή δεν μου επιτρέπεται από νομικής απόψεως να απαντήσω σε τίποτα. Θα αποδειχτεί στη συνέχεια ότι έχει γίνει κι ότι δεν έχει γίνει, δεν πρέπει τώρα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η απάντηση, οι νομικοί απαγορεύουν αυτή τη στιγμή να δώσω οποιαδήποτε απάντηση. Στον Δήμο δεν έκανα ποτέ κακό όσα χρόνια ασχολούμαι είτε ως συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση».

Περισσότερα στο pagenews.gr