Βράβευση Καμπόσου στις Κάννες (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βράβευση Καμπόσου στις Κάννες (φωτο)

Οκτώβριος 07, 2019 - 13:52

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος βρέθηκε στις Κάννες όπου και παρέλαβε τα βραβεία με τίτλο Excellence in City Management (ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ) και City Manager of the Year (Μάνατζερ της Χρονιάς) από το εμπορικό συνέδριο που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός και σύμβουλος του ΟΗΕ Global Club of Leaders. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις και τα εμπορικά συνέδρια  αυτού του είδους οι βραβευθέντες πληρώνουν αντίτιμο συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά τη  βράβευση του Κέντρου του Άργους με το χρυσό βραβείο στα «Best city Awards» το 2017 έστρεψε τα φώτα στον Δήμο μας που κάνει ραγδαία βήματα προόδου σε καιρό οικονομικής κρίσης.

Στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών απεστάλη πρόσκληση απο τον οργανισμό την οποία και απεδέχθη. Μάλιστα δεν υπάρχει άλλος δήμαρχος που να του έχει προταθεί ανάλογο βραβείο. Αυτό αποτελεί και την απάντηση στους κακόπιστους πως ο οργανισμός δημιουργεί την εκδήλωση για λόγους κέρδους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ήταν μεγάλο το ποσοστό των Δημάρχων που θα αποδέχονταν την πρόσκληση οπότε και μεγαλύτερο το κέρδος για τους διοργανωτές, πράγμα όμως που δεν έγινε. Άρα καταρρίπτεται αυτό το σαθρό και επιπόλαιο επιχείρημα 

Πέραν τούτου ο Δήμαρχος ακολούθησε όλα τα νόμιμα βήματα και εισηγήθηκε το θέμα της βράβευσης και των εξόδων μετάβασης του στις Κάννες πρώτα στην Οικονομική επιτροπή όπου και ψηφίστηκε θετικά ακόμα και απο την αντιπολίτευση αλλά και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται κανείς πως οι κακεντρεχείς φωνές απλά προσπαθούν να μειώσουν αυτή την τεράστια επιτυχία για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών αλλα και για ολόκληρο τον Δήμο μας  καθώς διαφημίστηκε στις Κάννες με 7λεπτο βίντεο που εμπεριείχε τις ομορφιές, την ιστορία, την πολιτιστική μας κληρονομιά μας αλλα και τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας . Δυστυχώς η αντιπολίτευση δείχνει αλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Και όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!»

Δελτίο Τύπου