«Μπαράζ» συλλήψεων για ναρκωτικά στην Κορινθία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Μπαράζ» συλλήψεων για ναρκωτικά στην Κορινθία

Οκτώβριος 07, 2019 - 15:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μέσα σε πέντε ημέρες στην Κορινθία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις:

-Συνελήφθη, χθές (6.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

-Συνελήφθησαν, προχθές (5.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 50χρονη και 62χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και δισκίο και τμήμα δισκίου, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται,  τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, στις (4.10.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -4,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, στις (4.10.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -10- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, -2- συσκευασίες λαθραίου καπνού, -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, στις (3.10.2019) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, στις (3.10.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, στις (2.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Περαχώρας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.