Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας γιόρτασαν τον ΄Αγιο Άρτέμιο (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας γιόρτασαν τον ΄Αγιο Άρτέμιο (φωτο)

Οκτώβριος 20, 2019 - 14:40

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Mε  λαμπρότητα γιορτάσθηκε ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας  Άγιος Αρτέμιος στην Αργολίδα.

Ανήμερα της Εορτής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στo Ναύπλιο , τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία υπέρ υγείας των εορταζόντων  του Σώματος.
Μετά τη Δοξολογία, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην  Δοξολογία προς τιμήν του Αγίου  συμμετείχαν Αξιωματικοί - Υπαξιωματικοί, υπηρετούντες και εργαζόμενοι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον διοικητή της  Αστυνομικής Διευθύνσεως Αργολίδας Λάμπρο Κατσαντώνη,οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός,Γιάννης Γκιόλας, Ανδρέας Πουλάς,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,καθώς και συνταξιούχοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία εκπροσώπων των Στρατιωτικών και Τοπικών Αρχών, Φορέων και Συλλογών του Νομού.

Οι αστυνομικοί σε ολόκληρη την Ελλάδα, τίμησαν με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα τη μνήμη του προστάτη Αγίου τους, Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργού Αγίου Αρτεμίου.

Ο Άγιος στις ημέρες του, εργάστηκε με ζήλο και αφοσίωση για την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών.
Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας φωτεινό παράδειγμα τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο, μάχεται με αφοσίωση στο καθήκον για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την ασφάλεια του πολίτη.
(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)