Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για τις επιδοτούμενες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για τις επιδοτούμενες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

Νοέμβριος 08, 2019 - 17:38

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση των μελών του,  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τις ανοικτές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο γραφείο του  Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι.

Σκοπό είχε την ενημέρωση των επιχειρηματιών της Ερμιονίδας και διοργανώθηκε σε συνεργασία  με την  Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ και υπάγεται στον επίσημο σχεδιασμό των ενημερωτικών εκδηλώσεων της  Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ,ΤΣ & ΕΚΤ / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ.

Στην κατάμεστη από επιχειρηματίες και δυνητικούς ενδιαφερόμενους αίθουσα του γραφείου του  Επιμελητηρίου στο Κρανίδι, ο κ. Λουκάς  Σπηλιόπουλος  στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανέλυσε ενδελεχώς  τις ακόλουθες δράσεις:

Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις,
Επιχειρούμε Έξω  και
Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός

Την εκδήλωση προλόγισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γκαρκάσουλας  ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο εύρος των υπηρεσιών και δράσεων για τις οποίες μπορεί να εξυπηρετηθεί πλέον ο επιχειρηματικός κόσμος της Ερμιονίδας από το γραφείο του Επιμελητηρίου στο Κρανίδι.

Από το Επιμελητήριο Αργολίδας επίσης παρευρέθηκαν, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Εμμανουήλ Δανούσης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής  Επιχειρήσεων κ. Θεόδωρος Παπαθανασίου και ο κ. Ιωάννης  Σούρσος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της παρουσίασης, ο ομιλητής κ. Σπηλιόπουλος απάντησε σε ερωτήματα  σχετικά με την διαδικασία υποβολής,  τις επιχορηγούμενες δαπάνες και την μεθοδολογία αποπληρωμής των δικαιούχων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος