Το ιστορικό σχολείο της Κοιλάδας μπαίνει σε πορεία ολοκλήρωσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το ιστορικό σχολείο της Κοιλάδας μπαίνει σε πορεία ολοκλήρωσης

Νοέμβριος 14, 2019 - 18:55

Ένα έργο το οποίο το θέλουμε όλοι μας! Το ιστορικό σχολείο της Κοιλάδας, μπαίνει σε πορεία ολοκλήρωσης. Ένα κτήριο κόσμημα για την Κοιλάδα μας, με μεγάλη ιστορία, πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς σκοπούς για την ανάδειξη του τόπου μας.
Η αποπεράτωση των εργασιών του παλιού σχολείου ξεκινούν προσεχώς.
Θέλουμε Να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο καθώς και όλους όσους συντέλεσαν για να ενταχθεί το συγκεκριμένο έργο στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2020.Κοινοτικό Γραφείο Κοιλάδας.

Ο πρόεδρος Κοιλάδας Σταύρος Π. Μπασακιώτης:

Θα ήθελα από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Ερμιονίδας και σε όλους όσους συνέβαλαν για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ερμιονίδας για το 2020. Πρόκειται για ένα έργο που ανεβάζει το επίπεδο πολιτισμού της Κοιλάδας Αλλά και της περιοχής μας γενικότερα. Ένα έργο που είχε κολλήσει εδώ και χρόνια. Ένα έργο που το θέλουμε όλοι μας! Ένα έργο που με την ολοκλήρωση του θα φιλοξενήσει και ένα άλλο πολιτιστικό επίπεδο. Κύριε δήμαρχε Γνωρίζοντας τους πόρους και τα ποσά που είναι διαθέσιμα για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που δώσατε προτεραιότητα, σε ένα τόσο μεγάλο έργο για την Κοιλάδα μας!

Με τιμή
Ο πρόεδρος Κοιλάδας
Σταύρος Π. Μπασακιώτης

Κοινοτικό Γραφείο Κοιλάδας.