Συνεχείς συναντήσεις του περιφερειάρχη Παν. Νίκα στην Αθήνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνεχείς συναντήσεις του περιφερειάρχη Παν. Νίκα στην Αθήνα

Νοέμβριος 15, 2019 - 17:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, στην Αθήνα.

Αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσουν τόσο το εθνικό, όσο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς επίσης και η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο προς το Αργος και το Ναύπλιο.

Υπενθυμίζεται, ότι για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση στην Αθήνα του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, σχετικά με τα σημαντικά αρδευτικά έργα και εν γένει τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τέλος, ο περιφερειάρχης την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα, όπου στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΕΝΠΕ θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ της Ενωσης προκειμένου να γίνει η συγκρότησή του σε σώμα, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα μετάσχει στην υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σύσκεψη των περιφερειαρχών.

Στη σύσκεψη αυτή θα λάβουν μέρος επίσης, οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος, κι ακόμα ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης καθώς και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.

Δελτίο Τύπου