Παρουσίαση βιβλίου του Γ. Κόνδη «Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση βιβλίου του Γ. Κόνδη «Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα»

Δεκέμβριος 05, 2019 - 20:16

To Λύκειο γιορτάζει!
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γεωργίου Κόνδη 'Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα', που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Τέχνης και πολιτισμού 'Μέγας Αλέγανδρος'. Ήταν πριν από 54 χρόνια όταν η Μάρθα Νάνου - Κονομάρα αποφάσισε να ιδρύσει το παράρτημα του Λυκείου των Ελληνίδων στην πόλη του Άργους.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε αμέσως το όραμα του Λυκείου και από την πρώτη επίσημη παρουσίασή του στην Γιορτή Πορτοκαλιού με τη συμμετοχή χορευτικού που ήταν ακόμα στα σπάργανα έως και σήμερα, το Λύκειο έχει να επιδείξει εξαίρετο έργο. Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες έμαθαν τα πρώτα τους χορευτικά βήματα στο Λύκειο με την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων χορού , συμμετοχές σε παραστάσεις και διεθνή φεστιβάλ εντός κι εκτός Ελλάδας ,διοργάνωση σεμιναρίων, ομιλιών, διαλέξεων, εκθέσεων ζωγραφικής, παραστάσεων με τη συμμετοχή αδελφών Λυκείων είναι μόνο μερικά από τα επιτεύγματά του.

Φυσικά, η ιματιοθήκη το στολίδι του Λυκείου μας ήταν πάντα αρωγός στις εμφανίσεις του.

Γι αυτά και για άλλα πολλά στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν ο συγγραφέας κ Γ. Κόνδης, ο κ. Σπύρος Σωτηρόπουλος ,ΚΦΑ με ειδίκευση στον ΕΠΧ , μέλος της ΧΟ ΛτΕ Αθηνών ,δάσκαλος του ΛτΕ Άργους Ιωάννης Χαβιαρλής , δάσκαλος της μικτής παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας , Άρης Τζονευράκης (Αριστοτέχνημα).

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ