Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 26, 2019 - 12:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (23.12.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), 33χρονη αλλοδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού, είδος τροφίμου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 18.12.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 59χρονου ημεδαπού, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.12.2019) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (24.12.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τρεις (3) ημεδαποί, 20χρονη και δύο (2) ανήλικοι, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, με το πρόσχημα της αναφώνησης χριστουγεννιάτικων καλάντων, εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν -1- κινητό τηλέφωνο καθώς και χρήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (22.12.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -98,1- γραμμάρια, -2- κινητά τηλέφωνα καθώς και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο  άτομα μετά από Εντάλματα Σύλληψης
Συνελήφθησαν, στις (24.12.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για: α) εγκληματική οργάνωση, β) διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, γ) απλή συνέργεια σε ληστεία, δ) απόπειρα ανθρωποκτονίας, ε) παράνομη οπλοφορία, στ) οπλοχρησία και ζ) πλαστογραφία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 65χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -18,2- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (22.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσε από φαρμακείο ημεδαπής, -1- ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το οποίο βρέθηκε και της αποδόθηκε.  

Συνελήφθη ένα άτομο, για καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στη Μεσσηνία

Σε συνέχεια του από 12.7.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του καλλιεργητή της φυτείας.
Πρόκειται για έναν (1) 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα (23.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης, που εκδόθηκε σε βάρος του από τον κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ, επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.