Ξυπνήστε τα όνειρά σας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξυπνήστε τα όνειρά σας

Δεκέμβριος 17, 2012 - 15:30

Πιστεύετε στα όνειρά σας;
Ναι, απάντησαν στο κάλεσμα για το εργαστήριο ονείρων έφηβοι, κυρίως των τάξεων του γυμνασίου και μαζί με την ψυχολόγο Ελισάβετ Γεωργίου μίλησαν για τα όνειρα, τις ελπίδες αλλά και τους φόβους τους για το μέλλον. Σε μια εκδήλωση που έγινε με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην παιδική και νεανική βιβλιοθήκη του δήμου, οι έφηβοι έδωσαν το δικό τους παρόν. Τα όνειρά τους έχουν έντονη γεύση κοινωνικής προσφοράς και βοήθειας στους συνανθρώπους και στα ζώα. Επίσης η αναζήτηση ενός μεγάλου έρωτα και η δημιουργία μιας οικογένειας εξακολουθεί να αποτελεί όνειρο των εφήβων. Κάποιοι, όμως, τους έχουν πείσει ότι όλα αυτά που θέλουν δεν είναι εφικτά και έμαθαν να εκφράζουν με δισταγμό το όνειρό τους ίσως γιατί οι ίδιοι «κάποιοι» έβαλαν τα δικά τους ονειρά στο κελάρι της λήθης. 
Για όλους όσοι νιώθουν ακόμα έφηβοι ή θέλουν να βγάλουν τα όνειρα από το κελάρι της λήθης οργανώνουμε μια εκδήλωση αυστηρώς κατάλληλη για ενήλικες.
Ο τίτλος της; «Ξυπνήστε τα όνειρά σας».
Αν ο τίτλος σας κάνει κλικ, απλά ακολουθήστε μας!! Αν όχι, ρωτήστε τους φίλους σας που θα έρθουν, αυτοί θα ξέρουν!
Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, 17:30 – 19:30, στην Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών [πάρκο Μπόνη], με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αργους-Μυκηνών, η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου και η Ομάδα ΔΡΑΣΕ ΘΕΤΙΚΑ σας περιμένουν.
Μέσα από τη δυναμική της ομάδας η επιλογή του ονείρου, τα συστατικά αλλά και τα εμπόδια στην υλοποίηση του θα μπουν στο φόντο και το όνειρο θα πάρει μορφή πιο δυνατό, πιο σίγουρο, πιο εφικτό!!
Γιατί όλοι αξίζουμε και μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και την πίστη αυτή να μεταδώσουμε στις νεότερες γενιές!
Με  εκτίμηση    
                       
                                                                                    Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
                                                                                                  Δελής Νίκος