Ο Ε.Ε.Σ Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ε.Ε.Σ Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα (φωτο)

Ιανουάριος 18, 2020 - 13:03

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στο κέντρο "'PANTAZIS ROYAL " υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους.

Η μεγάλη συμμετοχή Εθελοντών , μελών και φίλων , τα χαμογελαστά πρόσωπα, η θετική διάθεση και το κέφι ήταν τα συστατικά τα οποία συνέθεσαν την απόλυτη επιτυχία της.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος Σελλής, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Αργολίδας για ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με αγάπη στο συνάνθρωπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, οι Βουλευτές κ. Γιάννης Ανδριανός, κ. Ιωάννης Γκιόλας, κ. Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ Ιωάννης Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Yγείας- Πρόνοιας κ. Δημ. Σχοινοχωρίτης η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας κα Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κων/νος Κατσαρός. Παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη Νομικών Προσώπων του Δήμου Άργους-Μυκηνών, η πολιτευτής κα Παναγιωτοπούλου , εκπρόσωποι του Γ.Ν. Άργους, ,οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ Ναυπλίου, Λουτρακίου και οι Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων.

Η Κα. Δήμητρα Μουρλούκου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ Άργους, καλωσόρισε με τη σειρά της τους παρευρισκόμενους τονίζοντας και ευχαριστώντας την κινητήριο δύναμη του Ερυθρού Σταυρού ,τους Εθελοντές.

Τον λόγο πήρε η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Μαρία Σταματοπούλου, η οποία προχώρησε στον απολογισμό της περασμένης χρονιάς και έγινε προβολή των δράσεων μέσω οπτικοακουστικού υλικού. Μοιράστηκαν χειροποίητα γούρια φτιαγμένα από ομάδα Εθελοντών.

Μουσικά ακούσματα από τη Νατάσα Γκολφίνου και το συγκρότημά της.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσέλευση και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού μας έργου!

Ευχόμαστε σε όλους μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με περισσότερη ανθρωπιά και λιγότερη φτώχεια!