Ειδήσεις

Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, εμπόδια και παραλείψεις

Απρίλιος 25, 2024 - 16:30

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το περιεχόμενο της προσωρινής συμφωνίας σχετικά με την ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας και την ευρωπαϊκή κάρτα στάθμευσης, η οποία είχε επιτευχθεί τον Φεβρουάριο την Τετάρτη 24 Απριλίου. Η συμφωνία εγκρίθηκε με 613 ψήφους υπέρ, 7 κατά και 11 αποχές. Εγκρίθηκε επίσης η έκθεση σχετικά με την επέκταση της χρήσης της κάρτας από τους υπηκόους τρίτων χωρών.

Στη μάχη των μπαράζ για άνοδο στην Α' Εθνική οι γυναίκες του Φείδωνα Άργους

Απρίλιος 25, 2024 - 16:17

Αρχίζουν την Κυριακή, 28 Απριλίου  οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών των τεσσάρων ομίλων του πρωταθλήματος Β΄εθνικής ποδοσφαίρου  γυναικών  στους οποίους συμμετέχει ο ΦΕΙΔΩΝ Άργους.

Σύμφωνα με την κλήρωση ο ΦΕΙΔΩΝ Άργους θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον ΛΕΟΝΤΙΚΟ Κηφισιάς στις 28-4-2024 και ώρα 16:00, στο ουδέτερο γήπεδο ΑΒΥΘΟΥ Αιγίου.

Στον άλλο αγώνα η ΔΟΞΑ Δράμας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε γήπεδο της Θεσσαλίας.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος 45χρονου

Απρίλιος 25, 2024 - 15:20

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 14.4.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, για απάτη, ενώ, κατασχέθηκαν
κινητό και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Κανονικά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών τη Μ. Εβδομάδα

Απρίλιος 25, 2024 - 15:06

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας η δομή θα λειτουργήσει κανονικά και τις αργίες Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΣ Αργολίδας: Συγχαρητήρια στον ΑΠΟ Παναργειακό για την άνοδο στη super league 2

Απρίλιος 25, 2024 - 14:35

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, στο προπονητικό team καθώς και στη Διοίκηση για την κατάκτηση της 1ης (πρώτης)θέσης στον όμιλό του στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο της στη SUPER LEAGUE 2.

Περιφερειακή Επιτροπή: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μεγαλόπολης (vid)

Απρίλιος 25, 2024 - 14:30

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Αναστάσιος Αδαμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Τζινιέρης, Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, και Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης την Πέμπτη 25 Απριλίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό Μεγαλόπολης, αλλά και γενικότερα για το έργο της Επιτροπής, η οποία έχει συνεδριάσει τρεις φορές και, όπως είπαν, έχει ήδη σημαντικά απο

Κικίλιας: Θα έχουμε πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο

Απρίλιος 25, 2024 - 14:20

Το νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας της χώρας, που περιλαμβάνει αμεσότερη επέμβαση των μηχανισμών, το σχέδιο «ΑΙΓΙΣ», παρουσίασαν χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ», ύψους άνω των 2 δισ. ευρώ, που αφορά στοχευμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση υποδομών και τεχνικού εξοπλισμού αλλά και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας παρουσιάστηκε από το αρμόδιο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

«Θα δίνουμε μάχη κάθε μέρα»

Λακωνία: Φωτιά στο Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Απρίλιος 25, 2024 - 13:50

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Στέφανος Μονεμβασιάς.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 38 άνδρες με δύο πεζοπόρα τμήματα ενώ έχει δοθεί εντολή ώστε να φτάσει και ένα ελικόπτερο.

Οι φλόγες κατευθύνονται προς το παραλιακό μέτωπο, ενώ γίνεται προσπάθεια από τις δυνάμεις για να μην απειληθούν κατοικίες.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει...

Απρίλιος 25, 2024 - 13:20

«Χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι “Σπαρτιάτες” δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση. Το ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των “Σπαρτιατών”. Και όλα αυτά, την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους “Σπαρτιάτες”» επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις