Καμία αλλαγή στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμία αλλαγή στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (photos&video)

Ιανουάριος 07, 2013 - 09:15

Οι ευχές των επικεφαλής των παρατάξεων και του περιφερειάρχη για το 2013- τυχερή της χρονιάς η ΠΣ Αργολίδας Χριστίνα Μελίδη- Χωρίς τον Γόντικα η Οικονομική Επιτροπή

Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ευχές για το νέο χρόνο ξεκίνησε η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την εκλογή προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι τη λήξη της θητείας της πρώτης αιρετής περιφερειακής αρχής.

Τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε η ΠΣ Αργολίδας Χριστίνα Μελίδη που πήρε από τον πρόεδρο Γιώργο Πουλοκέφαλο γκραβούρες της Περιφέρειας, ένα γούρι για το 2013 και τα Άπαντα του Μακρυγιάννη (το τελευταίο θα δοθεί σε όλους τους ΠΣ στην επόμενη συνεδρίαση).

Οι ευχές από τους επικεφαλής των παρατάξεων δεν στάθηκαν στα συνηθισμένα αλλά σχολιάστηκε και η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου τα δύο χρόνια που πέρασαν καθώς και το τι πρέπει να γίνει το νέο χρόνο που ξεκίνησε... (Δείτε στο βίντεο το σύνολο των τοποθετήσεων των Δράκου, Γόντικα, Πατσαρίνου, Μπούκλη και Τατούλη).

Στα των εκλογών δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις θέσεις προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα και για τα επόμενα δύο χρόνια θα προεδρεύει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, αντιπρόεδρος θα είναι ο Άγγελος Κωτσιόπουλος και γραμματέας ο Λάμπρος Μπούκλης....

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι: Μ. Κονοπισόπουλος, Σ. Φλώρος,  Θ.Ντάνος,  Η. Στρατηγάκος, Α. Παπαγγελόπουλος και από την μειοψηφία οι  Π. Βαλασόπουλος, Κ. Μανδρώνης και  Σ. Παναγιωτόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία οι   Γ Μπακούρος, Π. Λαπαθιώτη,  Ν. Μπαρούνης,  Ν. Λιτρίβης και  Φ. Στεφανόπουλος και από τη μειοψηφία οι  Σ. Παπαθεοφάνους, Μαριλένα  Σούκουλη και  Β. Γούργαρης.

Η νέα οικονομική επιτροπή δεν θα έχει ως  μέλος της τον Νίκο Γόντικα, που ήταν στην προηγούμενη διετία.

Ε.Τ.

 

nsy_7v0UuPk