1ο τουρνουά Mini Handball από το Διομήδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1ο τουρνουά Mini Handball από το Διομήδη

Ιανουάριος 09, 2013 - 11:32

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας το 1ο τουρνουά Mini Handball με την επονομασία “WOLFAKI” που διοργανώνει ο Διομήδης Άργους.
Το τουρνουά αυτό απευθύνεται στους λιλιπούτειους αθλητές του handball (μέχρι 9 χρονών) και θα συμμετάσχουν οι ομάδες Super Mini του συλλόγου μας καθώς και οι αντίστοιχες του Γ.Α.Σ. Καματερού και του Α.Σ.Ε. Δούκα.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσουν περίπου τρείς ώρες, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες παράλληλες δραστηριότητες με στόχο την δημιουργική απασχόληση των  μικρών μας φίλων.
Ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι γιορτινός και καθαρά οικογενειακός. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι τα εδέσματα θα τα επιμεληθούν μαμάδες από τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Διομήδη, ενώ οι αθλητές της ανδρικής ομάδας θα παίξουν τον ρόλο των διαιτητών στους αγώνες.
Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθεί επίσης φιλικός αγώνας της ομάδας Μίνι αγοριών του Διομήδη με την αντίστοιχη του Γ.Α.Σ. Καματερού.
Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια ιδιαίτερη γιορτή και καλούμε όλους τους φίλους του Διομήδη (και όχι μόνο) να παρευρεθούν και να απολαύσουν από κοντά τους ανερχόμενους αστέρες του συλλόγου μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος επιλέξει το γήπεδο της Αγίας Τριάδας την προσεχή Κυριακή θα περάσει ένα πολύ όμορφο πρωινό σε ένα άκρως οικογενειακό περιβάλλον.