Απάντηση Χασάπη στον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση Χασάπη στον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών

Ιανουάριος 10, 2013 - 15:20

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Δήμαρχος Λέρνας κ. Μιχάλης Χασάπης απέστειλε σήμερα απάντηση - επιστολή στον κ. Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών σχετικά με όσα αναφέρονταν στο  δελτίο τύπου της 8-1-2013 του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Ολόκληρη η επιστολή του κ. Χασάπη: 

Χασάπης Μιχαήλ                                              Προς
( Δ. Σ. Άργους – Μυκηνών )                           κ . Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών                   
Τηλ 27510 47738                                                                          
Κιβέρι –Άργους : 10-1-2013                                   

ΘΕΜΑ : " Δελτίο Τύπου της 8-1-2013 του Δήμου Άργους – Μυκηνών  ".
 
Κύριε Δήμαρχε,
         
Ειλικρινά με εξέπληξε και δεν καταλαβαίνω πραγματικά και τον τρόπο και το ύφος που επιλέξατε να απαντήσετε, στην επιστολή που σας απέστειλε ένας πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός  σύμβουλος του δήμου Άργους – Μυκηνών και στην οποία ασκώντας, στοιχειώδη καθήκοντά του, σας έκανε κάποιες επισημάνσεις , που
γνωρίζετε ότι ισχύουν και κάποιες προτάσεις έργων, για την υλοποίηση των οποίων έχετε την  πολιτική ευθύνη.
Στην επιστολή ενός δημοτικού συμβούλου, Κύριε Δήμαρχε, απαντούν με επιστολή και όχι με δελτίο τύπου και λυπάμαι πολύ, για το γεγονός ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι οι εντυπώσεις και η δημόσια εικόνα σας, σε βάρος της σωστής λειτουργίας του δήμου,  της ουσίας, αλλά και της αποτελεσματικότητας . Το πρόβλημά σας είναι να απαντήσετε σε λίγες ώρες , δεν είναι να απαντήσετε σοβαρά , υπεύθυνα και με επιχειρήματα. Το πρόβλημά σας είναι να κάνετε προσωπική επίθεση στους άλλους και όχι να δείτε τα δικά σας λάθη και τις δικές σας αδυναμίες και παραλείψεις. Το πρόβλημά σας είναι η παρουσία και ή άποψη ενός δημοτικού συμβούλου και όχι η πορεία ενός μεγάλου δήμου όπως ο δήμος Άργους – Μυκηνών.   Γιατί η απάντησή σας αυτή, δείχνει όχι μόνο έλλειψη ψυχραιμίας, αλλά ανασφάλεια, άγχος και πανικό. Αναλύοντας κανείς το δελτίο τύπου σε καμία παράγραφο δεν αναγνωρίζει διάθεση απάντησης, όχι μόνο στις επισημάνσεις αλλά πολύ περισσότερο στις προτάσεις.
Κύριε Δήμαρχε,
Ασχοληθείτε, έστω και τώρα , με τους συνεργάτες σας σοβαρά, στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος του δήμου, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν όλες τις προτάσεις των αιρετών και μην ψάχνετε δικαιολογίες στους προηγούμενους , στην αδυναμία του κράτους, στον Καλλικράτη ή οπουδήποτε αλλού. Το περιβάλλον είναι γνωστό και όλοι ξέρουν, ότι είναι δύσκολο, σημασία όμως έχει τι κάνετε εσείς .
Επειδή όμως  μου κάνατε την τιμή να ασχοληθείτε προσωπικά μαζί μου, οι δικές μου απαντήσεις, για τον πρώην δήμο Λέρνας , αφού βάζετε τέτοιο ζήτημα , θα έλθουν, αλλά όχι τώρα.

Με εκτίμηση Χασάπης Μιχαήλ ( Δ. Σ. Άργους – Μυκηνών )    ( Μέλος Παράταξης " Οι πολίτες μπροστά" )