Δημοτική Παράταξη Αλλαγή Πορείας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημοτική Παράταξη Αλλαγή Πορείας

Ιανουάριος 14, 2013 - 20:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

''' Μετά από τη συνεχιζόμενη αναφορά δύο Ιστότοπων με άρθρα τους  στο Δήμο Άργους - Μυκηνών και τον Δημήτρη Καμπόσο και μετά από την ανακοίνωση των εργαζομένων της ΠΟΕ ΟΤΑ όπου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ταχύτητα, τον τρόπο και την ευαισθησία που επέδειξε η Δημοτική Αρχή στο να αντιμετωπιστεί το θέμα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, θέλουμε να εκφράσουμε δύο λόγια:
Γιατί ενώ όλοι  εκθειάζουν τον Δήμαρχο για τη μεστή διαχείριση του Δήμου? Γιατί ενώ  μεγάλα Site αναφέρουν για τον Δήμο μας ότι είναι από τους λίγους στην Ελλάδα πού έχουν πλεόνασμα!!! Κάποιοι.. 5,6 (δεν είναι πολλοί) κάθονται κα λένε διάφορα ??? μήπως γιατί τελικά μετά από τόσα χρόνια τους κόπηκε ο βήχας και ο περίεργος προσπορισμός ?? μήπως γιατί δεν αντέχουν να μην έχουν εξουσία για λεηλατισμό υλικών και ηθικών πραγμάτων..
Θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι ΤΕΛΟΣ!!! η κατάσταση αυτή άλλαξε , ο κόσμος άλλαξε πορεία και πιστεύει στο Δημήτρη Καμπόσο τον Δήμαρχο Τσαμπουκά τον Δήμαρχο Ηγέτη τον Δήμαρχο που έλειπε τόσα χρόνια από τον παραμελημένο αυτό τόπο.
Η κοινωνία από εδώ κα μπρός θα ενημερώνεται τακτικά για να μπορεί να γνωρίζει και να κρίνει..  αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το τέλμα και αυτούς που θα βγάλουν από τον αδιέξοδο αυτό το τόπο… ''ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ