Κωστούρος: τεράστια ερωτηματικά για την ικανότητα του κ. Γραμματικόπουλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κωστούρος: τεράστια ερωτηματικά για την ικανότητα του κ. Γραμματικόπουλου

Ιανουάριος 24, 2013 - 19:50

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Ο καβγάς με την πραγματικότητα συνεχίζεται…..
Μόνο οίκτο προκαλούν οι δραματικές προσπάθειες του κ. Γραμματικόπουλου να σώσει ότι απέμεινε από το ναυάγιο της Νέας Ελπίδας σχετικά με την αντιπολιτευτική συμπεριφορά του τελευταίου 10ημέρου για το έργο αποχέτευσης Δρεπάνου. Συμπεριφορά βιαστική , άστοχη , ανεύθυνη με παντελή έλλειψη επιχειρημάτων.
Προερχόμενος από ένα συμβούλιο στο οποίο σαστισμένος προσπαθούσε να σκεφτεί τι θα απαντήσει επί μία ώρα και στο τέλος χωρίς επιχειρήματα αγόραζε τηλεοπτικό χρόνο διαβάζοντας λίστες έργων έτρεξε σπίτι να γράψει και να απευθυνθεί σε όσους δεν έχουν ενημερωθεί και σε όσους δεν καταλαβαίνουν.
Αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται από τη μία και από την άλλη ακούει ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίξουν τόνους λάσπης και να κριτικάρουν  αποδίδοντας ανύπαρκτες ευθύνες.
Η ανακοίνωση για όσους ήταν στο συμβούλιο μόνο σαν χιουμοριστικό κείμενο μπορεί να κριθεί. Για όσους δεν ήταν κάνει απόλυτα κατανοητή την τεράστια επιθυμία του κ. Γραμματικόπουλου  να με μειώσει με κάθε τρόπο. Ακόμα και με την ολική άρνηση της πραγματικότητας.
Κάνει πως δεν άκουσε δεν είδε δεν διάβασε όλες αυτές τις μέρες, το πότε κατατέθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης, το πώς απάντησε με επίσημο έγγραφο το ΕΠΕΕΡΑΑ, το πώς απάντησε το ΕΠΕΕΡΑΑ τον Οκτώβριο, πως απάντησε ο υπουργός τον Ιανουάριο  για την καλή συνέχιση του έργου, το πώς τοποθετήθηκε το θεσμικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ αν την έχει ακουστά), βγάζοντας άχρηστους  ,άπειρους τόσους δημάρχους .
Συμπεριφορές σαν τη σημερινή του αρχηγού της «Νέας Ελπίδας» την ώρα που διάφορα σοβαρά γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για την ικανότητα του κ. Γραμματικόπουλου να σταθεί στην εξαιρετικά σοβαρή θέση του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου  ενός τόσο σημαντικού Δήμου όπως ο Δήμος Ναυπλιέων.