Διομήδης - ΧΑΝΘ στις 18:00 στην Αγία Τριάδα και μετά κοπή πίτας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διομήδης - ΧΑΝΘ στις 18:00 στην Αγία Τριάδα και μετά κοπή πίτας

Φεβρουάριος 09, 2013 - 09:11

 Σήμερα κλείνει το καυτό δεκαήμερο της ομάδας μας με το παιχνίδι απέναντι στη ΧΑΝΘ στις 18:00 στην Αγία Τριάδα.
Η ομάδα μας μετά την τιτανομαχία της Κυψέλης όπου παρά τις μεγάλες απουσίες διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι τέλους με κατάθεση ψυχής, υποδέχεται τους φιλόδοξους Θεσσαλονικείς σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι.
Η ανάγκη να πλημμυρίσει αύριο το γήπεδο είναι επιτακτική. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής σαιζόν, καθώς μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο θεσμό του Κυπέλλου, οι παίκτες μας έχουν την ανάγκη ψυχολογικής στήριξης για την δύσκολη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Τα μηνύματα αγάπης μέσω διαδικτύου από τον κόσμο ήταν συγκινητικά, δείγμα της στήριξης και αναγνώρισης της προσπάθειας των παικτών που κόντρα σε Θεούς και δαίμονες προσπαθούν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα.
Είναι και μια ακόμα ευκαιρία να θαυμάσει όλη η Ελλάδα την εκπληκτική μας κερκίδα και να αποδείξουμε σε όλους ότι τα γήπεδα του handball μπορούν να γεμίσουν από υγιείς ανθρώπους, από οικογένειες και μικρά παιδιά. Αυτό πρεσβεύουμε σαν σύλλογος, αυτή είναι η συνεισφορά μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, για αυτό είμαστε υπερήφανοι και αυτή την εικόνα θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο μας.
Μετά το παιχνίδι στις 20:30 στην αίθουσα των Στρατώνων του Άργους, ο Διομήδης Άργους θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια σεμνή οικογενειακή γιορτή. Η πίτα είναι προσφορά του ζαχαροπλαστείου Ορφανός, το οποίο το ευχαριστούμε για πολλοστή φορά.