Σ. Κωτσοβός:Οι λόγοι που αποχωρήσαμε απο το Δ.Σ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σ. Κωτσοβός:Οι λόγοι που αποχωρήσαμε απο το Δ.Σ

Φεβρουάριος 09, 2013 - 21:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ , από το δημοτικό Συμβούλιο της 8/2/2013, μαζί με όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης :
• Γιατί ο δήμαρχος και μερικοί σύμβουλοί του δεν έχουν κατανοήσει τους θεσμικούς ρόλους του καθενός εκεί μέσα και νομίζουν ότι πλειοψηφία σημαίνει αυθαιρεσία και προπηλακισμοί.
• Γιατί η πλειοψηφία με την καθοδήγηση του δημάρχου με το πρόσχημα της ταχύτητας, τα αιτήματα για νομιμότητα και πολιτική ηθική τα θεωρούν υπερβολή ή εμπόδια.
• Γιατι  ο δήμαρχος και  μερικοί σύμβουλοί του νομίζουν πως έχουν λόγο μόνο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και όποιος έχει άλλη γνωμη πρέπει να φιμώνεται.
    Αισθανόμαστε ντροπή για την κατάντια και την εικόνα που έχει τέτοιες στιγμές το δ.σ., που το φαντάζονται ορισμένοι σαν μια αίθουσα γυμναστικής και δίνοντας  παραγγέλματα , όποιος δεν εκτελεί πρέπει να «εκτελείται» .
     Ο τρόπος συμπεριφοράς του δημάρχου αλλα και μερικών  μελών της παράταξής του προς  δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ,ξεπέρασε κάθε όριο με φράσεις πεζοδρομίου που δεν αντέχουν σε κριτική. Παρα τις προσπάθειες του  ο πρόεδρος του δ.σ. φέρει  ευθύνη για την χθεσινή εικόνα και όχι μόνο.
     Όμως δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές και θα ενεργούμε ανάλογα και μόνο για την διατήρηση της δικής μας αξιοπρέπειας.
    Η αιθουσα του δ.σ. δεν είναι χώρος τηλεοπτικών μονολόγων του δημάρχου. Είναι ο μοναδικός χώρος που απέμεινε για την έκφραση αντιλόγου, όποιου δεν συμφωνεί μαζί του.Δεν θα τον φράξει και αυτόν με κανένα λόγο ή τρόπο.
    Αν το επιλέγει ας μείνει μόνος με τους δικούς του, να αυτοχειροκροτούνται..-
    
                                                                                      ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
                                                              Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
                                                                        Δήμου Αργους -Μυκηνών