Το 59ο Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το 59ο Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο

Φεβρουάριος 13, 2013 - 21:30

φωτογραφία eurokinissi-Nίκος Κατσαρός

Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε το Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του 59ου  Ελληνικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013.
«Στόχος μας είναι να εντάξουμε περισσότερες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ και να το επεκτείνουμε σε περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «είναι απόφασή μας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να στηρίξουμε έμπρακτα τη διεξαγωγή ενός αγώνα διεθνούς κύρους και εμβέλειας, όπως το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις».
Τη βεβαιότητά του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης ότι στην προσπάθεια αυτή θα κινητοποιηθούν όλες οι δομές της Πελοποννήσου. «Η πραγματοποίησή του στην Πελοπόννησο δίνει, λόγω της προβολής του στα διεθνή ραδιοτηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη δυνατότητα η Πελοπόννησος να αποκτά κρίσιμη αναγνωρισιμότητα, αφού το Ράλι Ακρόπολις μεταδίδεται σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το Ράλλυ Ακρόπολις, άλλωστε, το έχουμε επιλέξει ως συστατικό άξονα της πολιτικής μας για την ισχυροποίηση του brand name «Πελοπόννησος», το οποίο με στοχευμένες κινήσεις συνεχώς ενισχύουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.