Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στο Αστυνομικό Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στο Αστυνομικό Δελτίο

Φεβρουάριος 22, 2013 - 11:06

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (21-2-2013) το βράδυ, στο 102 χλμ, της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας,
ένας (1) 29χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε και επέβαιναν άλλα δύο (2) άτομα, τα οποία διέφυγαν και αναζητούνται, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους -14,4- γραμμαρίων. Επιπλέον, ο 29χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ενώ κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (21-2-2013) το μεσημέρι, στη Μεταμόρφωση Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 20-2-2013, στην Μεταμόρφωση Λακωνίας, αφού μπήκε σε αγρόκτημα ημεδαπού, αφαίρεσε ένα εργαλείο και είδη διατροφής. Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε στην κατοχή του 32χρονου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (21-2-2013) το βράδυ, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση ληστείας σε κατάστημα στην Μεσσηνία
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και απείθεια
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, υπόθεση ληστείας σε κατάστημα-παντοπωλείο, η οποία έγινε την 12-2-2013 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αύτη, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 39 και 34 ετών αντίστοιχα.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, χθες (21-2-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για απείθεια, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και για ληστεία.
Ειδικότερα, χθες (21-2-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, οι ανωτέρω, προκειμένου να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και συνελήφθησαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι την 12-2-2013 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε κατάστημα-παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα (1) όπλο (απομίμηση), μία μπλούζα και ένα ζευγάρι γάντια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.