Ενοχλημένος ο ΠΣ Βαλασόπουλος με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με αφορμή την πρόταση για τα νερά του Αναβάλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ενοχλημένος ο ΠΣ Βαλασόπουλος με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με αφορμή την πρόταση για τα νερά του Αναβάλου

Φεβρουάριος 24, 2012 - 14:07

Με αίτησή του τόσο προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου όσο και προς τον ίδιο τον περιφερειάρχη ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Βαλασόπουλος ζητά για δεύτερη φορά  μέσα σε σύντομο διάστημα τα στοιχεία της πρότασης που έχει κατατεθεί ως συμπληρωματική στο ΥΠΕΚΑ σχετικά με την επεξεργασία των νερών του Αναβάλου- θέμα που αφορά και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο κ. Βαλασόπουλος επανέρχεται αφού δεν του έχουν δοθεί τα στοιχεία από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο...
Η αίτηση του κ. Βαλασόπουλου είναι η παρακάτω:
Α Ι Τ Η Σ  Η                                               Τρίπολη, 24 Φεβρουαρίου 2012
           Προς κ. Πρόεδρο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου
            Κοιν.κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Θέμα: « Παροχή στοιχείων για την πρόταση αξιοποίησης του ΑΝΑΒΑΛΛΟΥ»
Kύριε  Πρόεδρε,
Κατά την  συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου στης 28/12/2011, συζητήθηκε το θέμα της  κατάθεσης συμπληρωματικής πρότασης προς το ΥΠΕΚΑ για την επεξεργασία των νερών του Αναβάλλου.
Με απόφαση του δε, το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου είχε ομόφωνα εξουσιοδότησει τον κο Περιφερειάρχη στην υποβολή της σχετικής πρότασης.
Η  ομόφωνη  αυτή απόφαση, πάρθηκε μετά την προτασή μας και την δέσμευση του κου Χειβιδόπουλου, να συμπεριλάβει στην πρόταση και τον δήμο Β. Κυνουρίας, χρόνιο, δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας του δήμου αυτού. Κατά την διάρκεια δε, της συζήτησης «δεσμεύτηκε»,  να μας δώσει και την σχετική πρόταση, αφού καμία εισήγηση δεν υπήρχε και απλώς τοποθετηθήκαμε με βάση την προφορική ενημέρωση του κου Αντιπεριφεριάρχη.
Σήμερα δύο μήνες περίπου μετά την «δέσμευση!!» , μετά από τρεις φορές που προφορικά τον ενόχλησα και του υπενθύμισα την δέσμευση του , παρά την προφορική μου ενημέρωση σ’ εσάς τουλάχιστον δυο φορές και παρά την διαμαρτυρία μου στην προηγούμενη τακτική συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, ουδέποτε έλαβα το παραμικρό. Η δε, δικαιολογία του κου Χειβιδόπουλου ήταν μονίμως «το έχω πει στην υπηρεσία και αυτή δεν το υλοποίησε» !!
Μετά λοιπόν αυτή την απαράδεκτη στάση, του αρμόδιου αντιπερειφεριάρχη, εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου πλέον εγγράφως, θεωρώ δε, ότι τουλάχιστον προσβάλει με αυτή το ΠΕΣΥ  και τη λειτουργία του, αλλά και παραβιάζει κάθε αρχή δημοκρατικής λειτουργίας, δεοντολογίας και τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου.
Με τη σημερινή αίτηση  μου, ΖΗΤΩ  βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΕΣΥ Π.Π, (ΑΡΘΡ.16ο ΠΑΡ.7), να μου δοθούν τα στοιχεία της εισήγησης και της πρότασης που κατατέθηκε (εάν τελικά κατατέθηκε), σύμφωνα με την σχετική απόφαση της 28/12/12.
                                                                               Ο ΑΙΤΩΝ
                                                              ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ