Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Βόλεϊ στο Άργος,απονομές (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Βόλεϊ στο Άργος,απονομές (φωτογραφίες)

Μάρτιος 03, 2013 - 21:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η ομάδα Νεανίδων του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία στο φάιναλ-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων. Στον τελικό νίκησε 3-0 (25-19, 25-15, 25-18) τον Αίαντα Ευόσμου και πήρε τον πρώτο τίτλο μετά από 22 χρόνια και μόλις τον δεύτερο στην 30χρονη ιστορία του θεσμού παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Ηρακλή.

 Ο Γ.Σ.Άργους κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η ομάδα παρότι έχασε το 1ο σετ πήρε τη νίκη με 3-1 (18-25, 25-21, 25-18, 25-19). Ο Γ.Σ.Άργους για δεύτερη συνεχή χρονιά αγωνίστηκε στο φάιναλ-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων. Τους αγώνες την τελευταία ημέρα  του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων  παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης ,ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές, όσο και στις αθλήτριες και τις διοικήσεις των ομάδων για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

«Το βόλεϊ έστειλε από το Άργος ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα, ότι αντιστέκεται στους δύσκολους καιρούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματικά άρτια διοργάνωση, η οποία εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθειά μας αναβάθμισης των αναπτυξιακών διοργανώσεων με έμφαση στην Περιφέρεια», είπε ο κ. Μαυρομάτης, και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Σωματείων Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αρωγή της αλλά και στο Δήμο Άργους-Μυκηνών. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κόσμο του Άργους που γέμισε το γήπεδο, στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, στις αθλήτριες και τους προπονητές για την αγωνιστικότητα, το ήθος και το υψηλό επίπεδο του βόλεϊ που είδαμε».

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

www.argolidaportal.gr