Αναγνώστου: η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε σημαντικά έργα στην πόλη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναγνώστου: η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε σημαντικά έργα στην πόλη

Μάρτιος 08, 2013 - 12:50

Απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το έργο της ανάπλασης του κέντρου του Άργους.

Δεν μας εκπλήσσουν πια οι συνεχείς αναφορές και επιθέσεις  της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου στην  προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τους πρώτους μήνες της θητείας της αυτό αποτέλεσε ένα άλλοθι για τις παραλείψεις, τις αδυναμίες και τις καθυστερήσεις της. Όμως πλέον αυτή η Δημοτική Αρχή έχει παρελθόν και κρίνεται από τις δικές της πράξεις .
Δυστυχώς γι αυτήν, η αλήθεια είναι ότι πέρασαν δύο χρόνια για να καταφέρει να αναθέσει την μελέτη ανάπλασης του κέντρου του Άργους.
Δυστυχώς γι αυτήν, έχει πολλές φορές ενημερώσει τους πολίτες ότι τα έργα… ξεκινάνε.
Δυστυχώς γι αυτήν, ακόμα κι αυτή ανάπλαση, όποτε γίνει, δεν πρόκειται να προσφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης, αφού κανένα συγκεκριμένο σχέδιο γι αυτή δεν εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια ο δήμος. 
Δυστυχώς γι αυτήν δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πολιτεύεται ακόμα με αναφορές σε δήθεν… «ψεύτες» , «ρουφιάνους», «εχθρούς της πόλης».
Δυστυχώς γι αυτήν και ευτυχώς για τους πολίτες, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε σημαντικά έργα στην πόλη. Ακόμα και σήμερα ότι σημαντικό έργο εκτελείται στην πόλη έγινε με τη δουλειά και την προσπάθεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Τελικά μήπως αποδειχθεί ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της πόλης και του δήμου είναι ο ίδιος της ο εαυτός;     

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ