Ανακοίνωση Αναγνώστου σχετικά με την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Δημάρχου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση Αναγνώστου σχετικά με την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Δημάρχου

Μάρτιος 15, 2013 - 10:04

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε έναν  ακόμα μονόλογο του Δημάρχου  δια τηλεοράσεως υποβλήθηκαν προχθές το βράδυ οι τηλεθεατές τοπικού τηλεοπτικού σταθμού. Η ίδια συνταγή.
Μίλησε για την αδελφοποίηση με την Βέροια, για την πενταήμερη εκδρομή των μαθητών, για τους Σκοπιανούς και τον Μέγα Αλέξανδρο που είχε καταγωγή από… το Άργος. Ενημέρωσε  ακόμα τους πολίτες ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε, γιατί διαφώνησε, τη δαπάνη των 42.000,00 για το κόστος αυτής της εκδρομής. Και σωστά τους ενημέρωσε.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ακόμα τους πολίτες ότι όλοι οι «προηγούμενοι» δεν έκαναν τίποτα, ότι ό,που τα πράγματα πηγαίνουν καλά ευθύνεται ο ίδιος, ενώ ό,που δεν πηγαίνουν ( στις περισσότερες περιπτώσεις ) φταίει ο κακός Καλλικράτης που τον «αλυσοδένει» με σχοινιά.
Μίλησε για τα μεγάλα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου, αλλά ξέχασε να πει πως ο,τι χρήματα υπάρχουν στον δήμο είναι επιχορηγήσεις του υπουργείου Εσωτερικών, ότι μόνο για τον μήνα Μάρτιο έλαβε επιχορήγηση  738.905,84, όπως ξέχασε να αναφέρει πόσα χρήματα χρωστάει σε επαγγελματίες της πόλης.
Μίλησε για τον προληπικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου από τον οποίο περνούν τα τιμολόγια του δήμου. Ξέχασε όμως να πει ότι προληπτικός έλεγχος υπήρχε και πριν στο δήμο του Άργους.
Μίλησε για το ότι ο δήμος αναρτά όλες τις αποφάσεις του στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ξέχασε όμως να πεί ότι αυτό δεν το κάνει με πρωτοβουλίας του, γίνεται από όλους τους δήμους της χώρας διότι ο νόμος το επιβάλλει.
Ο Δήμαρχος αφιέρωσε πολλά λεπτά της συνέντευξή του για να ενημερώσει τους πολίτες ότι οι υπηρεσίες επιτέλους καθάρισαν το οικόπεδο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο τέλος της οδού Δαναού. Πάλι ξέχασε όμως να πει ότι στο συγκεκριμένο οικόπεδο ο καθαρισμός είχε ξεκινήσει σε ένα τμήμα του από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως ξέχασε όλα όσα τα τελευταία έξι χρόνια έγιναν εκεί, ακριβώς δίπλα ( η ανάπλαση της Μεσσηνίας – Αρκαδίας, η νέα περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου, η στερέωση και ο φωτισμός του Αρχ. Θεάτρου, οι πινακίδες πληροφόρησης και ο φωτισμός της Αρχ. Αγοράς, η πλακόστρωση της οδού Αρχ,. Βουλής, η δημιουργία του Ψηφιακού Περίπτερου Πολιτισμού, η ανάδειξη του Κριτηρίου και τόσα ακόμα).Ξέχασε να αναφέρει ότι για τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών δεν έχει κάνει τίποτα.
Μίλησε για την αστική ανάπλαση του κέντρου του Άργους, αλλά ξέχασε να πει ότι είμαστε η τελευταία πόλη σε απορρόφηση χρημάτων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Τέλος μίλησε για το νέο μεγάλο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα πρέπει να τοποθετηθεί στο Κάστρο και να κοιτά την ανατολή….
Στα αλήθεια σε ποιους απευθύνεται, ποιών την κρίση και την μνήμη υποτιμά, ποιους προσβάλλει με όσα λέει, γιατί άραγε φτάσαμε να γίνουμε περίγελος  ακόμα και σε μεγάλες αθηναικές εφημερίδες;ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Άργος, 14 Μαρτίου