ΑΕΚ - Διομήδης Άργους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΑΕΚ - Διομήδης Άργους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μάρτιος 22, 2013 - 14:43

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Στο γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΤΕ TV.
Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ιδιαίτερα γούρικο για την ομάδα μας καθώς σχεδόν αγνοεί την ήττα στους αγώνες τις εκεί, με την τελευταία να καταγράφεται πριν 8 χρόνια!!! Στη φετινή σαιζόν, στο γήπεδο του Ιωνικού η ομάδα μας αντιμετώπισε την προσεχή της αντίπαλο ΑΕΚ στον επαναληπτικό του 1ου γύρου του EHF CUP με την ομάδα μας να φεύγει νικήτρια με 29-30.
Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα μας έχει χάσει λόγω τραυματισμού δύο βασικά της στελέχη και πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων ευρωπαϊκών αγώνων (Μάστορα και Δελή), ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έχει βρει τα πατήματα της, έχει ανεβάσει ρυθμούς την τελευταία περίοδο, είναι γενικά πάρα πολύ δυνατή. Πολύ μεγάλο ντέρμπι δίχως άλλο ο αγώνας της Κυριακής και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από ολόκληρο τον χαντμπωλικό κόσμο.
Η ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη καθώς σε περίπτωση ήττας απομακρύνεται 5 βαθμούς από την κορυφή με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Διομήδης θέλει τη νίκη για να αυξήσει την διαφορά του από την ΑΕΚ και να μπει με άλλον αέρα στα play-offs. Επιπλέον κίνητρο για την ομάδα μας αποτελεί η ήττα για το θεσμό του κυπέλλου, η οποία και με τον τρόπο που ήρθε έχει πειράξει πολύ τους παίκτες μας και θέλουν την Κυριακή να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο.
Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μαραγκού μετά από μια αγωνιστική απουσίας και η ανεβασμένη ψυχολογία όλης της ομάδας μετά τις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία ντέρμπι.
Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Βήτας – Σκλαβενίτης με παρατηρητή τον κ. Μπάβα.
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές της αναμέτρησης, καλή επιτυχία στην ομάδα μας και το κυριότερο ο αγώνας της Κυριακής να είναι μια γιορτή του handball και να διεξαχθεί σε πολιτισμένα πλαίσια. Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθούν τα δυσάρεστα γεγονότα της Κυψέλης.