Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που έκλεβε καύσιμα από ηλεκτρογεννήτριες στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που έκλεβε καύσιμα από ηλεκτρογεννήτριες στην Αργολίδα

Μάρτιος 24, 2013 - 14:56

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές καυσίμων από ηλεκτρογεννήτριες στην Αργολίδα
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας
Είχαν αφαιρέσει περισσότερα από -5.000- λίτρα πετρελαίου
 
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από  μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές καυσίμων από ηλεκτρογεννήτριες εταιρείας, που βρίσκονταν σε περιοχή Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Άργους Αργολίδας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (23-3-2013) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 29 και 43 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (23-3-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Άργους Αργολίδας, αφαίρεσαν από ηλεκτρογεννήτριες εταιρείας, ποσότητα πετρελαίου.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, χθες (24-3-2013) το απόγευμα, εντόπισαν  και συνέλαβαν τους ανωτέρω.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής  έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, από τις αρχές Ιανουαρίου του 2012 έως και χθες (23-3-2013) από τις προαναφερόμενες ηλεκτρογεννήτριες, είχαν αφαιρέσει συνολικά, περίπου -5.500- λίτρα πετρελαίου, η αξία του οποίου αγγίζει τις -9.000- ευρώ, σύμφωνα με αρμόδιο υπεύθυνο της εταιρείας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, έξι (6) πλαστικά δοχεία χωρητικότητας -20- λίτρων, καθώς και ποσότητα πετρελαίου -20- λίτρων, η οποία αποδόθηκε στον αρμόδιο υπεύθυνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Τις αστυνομικές έρευνες  και την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.