Δήμος Άργους-Μυκηνών: το κλάδεμα των ευκαλύπτων δεν έγινε από καμία υπηρεσία του Δήμου μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Άργους-Μυκηνών: το κλάδεμα των ευκαλύπτων δεν έγινε από καμία υπηρεσία του Δήμου μας

Απρίλιος 10, 2013 - 20:51

Σχετικά με επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χασάπη, ο Δήμος Άργους Μυκηνών απάντησε ως εξής: 
                                                                       
« κ. Χασάπη,
Αναφορικά με την από αρ. πρωτ. 12652/9-4-2013 επιστολή σας, στην οποία αναφέρεστε στο κλάδεμα τριών ευκαλύπτων στο Κιβέρι, διαπιστώνουμε ότι, για ένα θέμα για το οποίο θα μπορούσατε να έχετε ενημερωθεί άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα είτε στο γραφείο των Αντιδημάρχων είτε στις υπηρεσίες του Δήμου, εσείς, για άλλη μια φορά, επιλέγετε να στείλετε δελτίο τύπου, προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο οποίο δεν περιορίζεσθε στη γνωστοποίηση της ερώτησής σας αλλά εγκαλείτε και  κάνετε συστάσεις , θεωρώντας εκ προοιμίου ότι οι ενέργειες στις οποίες αναφέρεστε έχουν γίνει από το Δήμο.
Ο στόχος σας για άλλη μια φορά είναι προφανής, η δημιουργία και μόνο εντυπώσεων, εν προκειμένω λανθασμένων, ότι ο δήμος δεν έχει κάνει τις δέουσες ενέργειες.
Η τακτική αυτή σας εκθέτει. Επί του ερωτήματός σας βέβαια, και εγγράφως σας ενημερώνουμε, ότι το κλάδεμα των ευκαλύπτων δεν έγινε από καμία υπηρεσία του Δήμου μας, ούτε κατ’ εντολή μας. Πληροφορηθήκαμε το γεγονός και αναζητούμε τον υπαίτιο προκειμένου να προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.
Κατόπιν των ανωτέρω θεωρούμε ότι και ο ίδιος θα αντιληφθείτε το λάθος στο οποίο υποπέσατε και παρακαλούμε οποιαδήποτε πληροφορία έχει περιέλθει σε γνώση σας για την εν λόγω ενέργεια να περιέλθει σε γνώση του Δήμου, έστω και μέσω δελτίου τύπου σας,  ώστε να συμβάλλετε και εσείς στον καταλογισμό των ευθυνών».