Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου

Απρίλιος 11, 2013 - 14:17

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ενόψει της θερινής περιόδου και του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών που αυτή συνεπάγεται.
Στη σύσκεψη επισημάνθηκαν από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αργολίδας όλες οι απαιτούμενες δράσεις στις οποίες πρέπει να προβούν οι εμπλεκόμενοι φορείς με στόχο το φετινό καλοκαίρι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο σε ότι αφορά το θέμα των πυρκαγιών. Επιπλέον κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών παρουσιάστηκαν οι ενέργειες στις οποίες ήδη έχουν προβεί, αλλά και οι δράσεις που έχουν προγραμματίσει για την αντιπυρική περίοδο.
Επίσης έγινε καταγραφή των προβλημάτων και των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και υπήρξε δέσμευση των παρευρισκόμενων για την επίλυση αυτών μέσω συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης όσο και στο επίπεδο της καταστολής ενός ανεπιθύμητου συμβάντος. Τέλος τονίστηκε από όλους η σημαντικότατη συνεισφορά των ομάδων εθελοντών και ζητήθηκε από τους εκπροσώπους τους να συνδράμουν και την φετινή περίοδο.

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
         ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ναύπλιο, 11.4.2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ