Ανδριανός:όχι στη διάλυση του δικτύου του Αναβάλου Μυκήνες-Φίχτια-Κουτσοπόδι-Μιδέα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός:όχι στη διάλυση του δικτύου του Αναβάλου Μυκήνες-Φίχτια-Κουτσοπόδι-Μιδέα

Απρίλιος 12, 2013 - 18:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης του έργου του Αναβάλου, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη ζητώντας την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργεί η αίτηση διάλυσης εργολαβίας για το έργο «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας», προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και χωρίς εκπτώσεις.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την κατάθεση αίτησης διάλυσης εργολαβίας για το έργο  “Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας”, που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην υλοποίηση του έργου.
Με δεδομένο ότι το έργο πνοής για ολόκληρη την Αργολίδα του Αναβάλου είναι απολύτως επιτακτικό να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και χωρίς εκπτώσεις,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Με ποιες συγκεκριμένες δράσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην υλοποίηση του έργου του Αναβάλου από την κατάθεση αίτησης διάλυσης εργολαβίας για το έργο «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας».