Τριπλασιάστηκε ο μαθητικός τουρισμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2013 (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τριπλασιάστηκε ο μαθητικός τουρισμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2013 (video)

Απρίλιος 26, 2013 - 09:15

Συνάντηση εργασίας στην Τρίπολη για την προγραμματική περίοδο 2014-2020

Τριπλασιασμό του μαθητικού τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία σχετικά με την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας. Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στη διάρκεια της ημερίδας με θέμα «Περιφερειακή Στρατηγική για την Έξυπνη Εξειδίκευση Πελοποννήσου για τη Νέα Προγραμματική  Περίοδο 2014 – 2020».

H συγκεκριμένη ημερίδα αποτέλεσε μία συνάντηση εργασίας υψηλού επιπέδου, όπου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων επεσήμανε και τη σημασία που δίνει η Περιφέρεια στις υποδομές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Όπως μάλιστα είπε χωρίς τους επιχειρηματίες η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση. Θα πρέπει όμως να υπάρξει στήριξη της υγιούς επιχείρησης με κάθε τρόπο. Ο κ. Τατούλης διευκρίνισε ακόμα πως αν τελικά δεν προχωρήσει η δημιουργία του Περιφερειακού ταμείου Επιχειρηματικότητας θα γίνει προσπάθεια αυτό να λειτουργήσει μέσω ευρωπαϊκών δομών. Ακόμα αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για τον αγροτικό –κτηνοτροφικό τομέα 5ετούς διάρκειας.
Η ημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο του 1ου αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 9:30 παρουσία πολλών υπουργών και στο οποίο αναμένεται να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για την Περιφέρεια και την ανάπτυξή της στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020. 

ε.τ.

BSyRtP1BW30