Στη βουλή το έργο ισόπεδης διάβασης Άργους-Καρυάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στη βουλή το έργο ισόπεδης διάβασης Άργους-Καρυάς

Μάιος 09, 2013 - 15:40

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη με θέμα την πορεία υλοποίησης του έργου βελτίωσης του ισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους με την Επαρχιακή Οδό προς Καρυά.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

«Με την υπ’ αριθμό 8554/13-2-2013 απόφαση, εγκρίθηκε από το τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Αργολίδας μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας στη συμβολή της Εθνικής Οδού Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους με την Επαρχιακή Οδό προς Καρυά στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων βελτίωσης του εκεί ισόπεδου κόμβου.

Έκτοτε, και ενώ ο εκτιμούμενος χρόνος ολοκλήρωσης της α’ φάσης των εργασιών ήταν 4 μήνες, τα έργα έχουν σταματήσει και ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων είναι εξαιρετικά μεγάλος, καθώς έχει φρεζαριστεί η παλιά άσφαλτος του οδοστρώματος και η πέδηση των οχημάτων είναι προβληματική.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Για ποιους λόγους έχουν σταματήσει οι εργασίες εκτέλεσης του έργου βελτίωσης του ισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους με την Επαρχιακή Οδό προς Καρυά.
Με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα διασφαλιστεί η χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις υλοποίηση του έργου».