Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση "Αργολίδα 2013" (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση "Αργολίδα 2013" (φωτογραφίες)

Μάιος 15, 2013 - 23:47

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος

Άνοιξε τις πύλες της η 10η περιφερειακή έκθεση τοπικής παραγωγικής και τουριστικής φυσιογνωμίας, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας''Αργολίδα 2013'', που οργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας η οποία θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Κυριακή 19 Μαΐου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στις 7.30 το απόγευμα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο ,τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αθανάσιο Σκορδά και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι βουλευτές του νομού Γ. Ανδριανός ,Γ. Μανιάτης, , Δ. Κοδέλας, ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Α. Πουλάς , οι δήμαρχοι Ναυπλίου Δ. Κωστούρος , Άργους -Μυκηνών Δ. Καμπόσος, Επιδαύρου  Κ. Γκάτζιος , περιφερειακοί σύμβουλοι ,δημοτικοί σύμβουλοι ,εκθέτες και επισκέπτες.
Η έκθεση φιλοξενείται στο χώρο του κτιρίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών που βρίσκεται στην Παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου, σε ειδικά διαμορφωμένο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 5.30 το απόγευμα ως τις 10.30 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από 10.00 το πρωί ως τις 10.30 το βράδυ.(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)
www.argolidaportal.gr