Σοκ στο Διομήδη προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα νεαρών παιχτών του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σοκ στο Διομήδη προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα νεαρών παιχτών του

Μάιος 17, 2013 - 14:07

Σοβαρό τροχαίο είχαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Διομήδη Λευτέρης και Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου εγχειρήστηκε επιτυχώς, καθώς είχε σπάσει τον γοφό του. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Λευτέρη δεν έχουν δώσει ακόμα την έγκρισή τους για επέμβαση, όμως αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Κρεμαστιώτη σήμερα το πρωί μετέβαιναν με το μηχανάκι τους προς το σχολείο τους (1ο Λύκειο) για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στον περιφερειακό δρόμο, στο ύψος του 2ου Δημοτικού Άργους, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τις γραμμές στην πλευρά του γηπέδου του Ξεριά, παραβίασε το STOP και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο μηχανάκι των παικτών μας, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό των παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η Διοίκηση και οι συμπαίκτες τους έσπευσαν για να ενημερωθούν για την κατάστασή τους, με έκδηλη την ανησυχία τους.

Ευχόμαστε όλοι τα παιδιά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο και να επιστρέψουν σιδερένιοι κοντά μας!

Νεότερα, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας τους:

Η κατάσταση των παιδιών είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, όπου έχει κακώσεις σε όλο του το πρόσωπο, με σπασμένο το σαγόνι, τα δύο ζυγωματικά και την μύτη του. Οι θεράποντες ιατροί περιμένουν την βελτίωση των σοβαρών οιδημάτων και εκχυμώσεων στο πρόσωπό του, προκειμένου να προβούν σε επέμβαση επανόρθωσης και αποκατάστασης των σπασμένων οργάνων του, γι' αυτό και σαν αρχική ημερομηνία χειρουργείου έδωσαν την Τετάρτη 22 Μαϊου.

Ο αδερφός του Αλέξανδρος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου υπέστη εγχείρηση για τον σπασμένο γοφό του, αλλά δυστυχώς και αυτός έχει σπάσει την γνάθο του, οπότε για τους ίδιους λόγους θα οδηγηθεί ξανά στο χειρουργείο την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη.