Πρωταθλητές στις καρδιές μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρωταθλητές στις καρδιές μας

Ιούνιος 04, 2013 - 12:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δυστυχώς  δεν τα καταφέραμε. Μετά από ένα μαραθώνιο 10 μηνών και δύο τελικών φάσεων ο Διομήδης ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι των Play-offs από την ΑΕΚ με 25 – 24 και έχασε αυτό που κρατούσε γερά στα χέρια του όλη τη σαιζόν.

Με πιο ψύχραιμο μάτι αρκετές ώρες μετά το πέρας του προχθεσινού συγκλονιστικού τελικού, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Συγχαρητήρια καταρχήν στον μεγάλο αντίπαλο μας, την ΑΕΚ. Πάλεψαν σκληρά, διεκδίκησαν με σθένος και πάθος το δικαίωμα τους στο όνειρο, εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα που τους έδινε ως αουτσάιντερ το φετινό σύστημα διεξαγωγής και τα κατάφεραν. Χαιρετίζουμε επίσης την νέα διοικητική τάξη πραγμάτων στο σωματείο της ΑΕΚ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Τα πρώτα δείγματα γραφής όλων των ανθρώπων ήταν θετικά, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε διοικητικό κομμάτι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια όλη τη χρονιά, μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα και αντιξοότητες. Άλλος ήταν ο σχεδιασμός της ομάδας από την αρχή και αλλιώς μας ήρθαν τα πράγματα. Πολλοί και μεγάλοι τραυματισμοί, η οποίοι άλλαξαν άρδην τον αγωνιστικό σχεδιασμό και προσανατολισμό στο μέσον της χρονιάς. Και το κερασάκι στην τούρτα, λίγο πριν την μάχη των Play-offs, ο τραυματισμός του Γιώργου Ζαραβίνα (έπαιξε με ενέσεις σφίγγοντας τα δόντια όλα τα παιχνίδια των Play-offs) και του Λευτέρη Κρεμαστιώτη σε τροχαίο. Όμως, οι παίκτες μας έμειναν όρθιοι, οδήγησαν την κούρσα του Πρωταθλήματος για 10 μήνες, παρέμειναν πρώτοι και στα Play-Offs, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το Πρωτάθλημα, μάτωσαν και λύγισαν στην τελευταία στροφή του μαραθωνίου με ένα γκολ. Μόνο και μόνο για όλα αυτά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημητρούλιας στα μάτια του οι παίκτες του είναι Πρωταθλητές, και για εμάς λοιπόν όλα αυτά τα παιδιά είναι Πρωταθλητές στις καρδιές μας.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον υπέροχο μας κόσμο που μας στάθηκε όλη τη χρονιά. Ειδικά στον προχθεσινό τελικό ή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο ήταν φανταστική, ανεπανάληπτη, ανατριχιαστική πραγματικά. Η εικόνα του Κλειστού της Αγίας Τριάδας έβγαζε υγεία και αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, ενώ από την άλλη αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Όλοι οι φίλοι μας ήταν συγκλονιστικοί, η στήριξη τους συγκινητική και είναι κρίμα που δεν τους δώσαμε την χαρά του Πρωταθλήματος. Ειλικρινά, η στάση και η συμπεριφορά του κόσμου είναι το θετικότερο στοιχείο που αποκομίσαμε από αυτή την διαδικασία και είναι αυτοί που μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε. Φάνηκε περίτρανα ότι αυτό που έχουμε χτίσει δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια μεγάλη οικογένεια και οι οικογένειες έχουν μάθει να ξεπερνούν μόνες τους όλα τα προβλήματα. Εξάρουμε για άλλη μια φορά το μεγαλείο αυτού του κόσμου. Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που έμεινε εκτός γηπέδου και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη και κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπουν όλοι μέσα. Για λόγους ασφαλείας όμως, απαγορεύτηκε η είσοδος από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Οπωσδήποτε, σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν μάλιστα έχει χαθεί και το Πρωτάθλημα, υπάρχουν και μελανά σημεία, στα οποία να σας πούμε την αλήθεια προβληματιστήκαμε αρκετά στο κατά πόσο είναι εποικοδομητικό να επεκταθούμε και αν έχουν θέση εδώ. Και προβληματιστήκαμε, γιατί αφενός πλέον τα ξέρουν, τα είδαν και τα κατάλαβαν όλοι, τουλάχιστον οι υγιείς, και αφετέρου δεν είναι συμβατά με το πνεύμα αυτής της αναφοράς. Άλλωστε ελλοχεύει ο κίνδυνος, αν αναφερθείς συγκεκριμένα, να δώσεις αξία σε ανύπαρκτους, ανίκανους ή απλά βλάκες, πράγμα που δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση. Ορισμένοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε στη μιζέρια τους και επιβάλλεται να μείνουν εκεί.

Το μόνο που θα θέλαμε να διαμηνύσουμε σε όλους όσους προσπάθησαν «σκληρά», από το δικό του μετερίζι ο καθένας , να ρίξουν τον Διομήδη στο καναβάτσο, είναι ότι ο Διομήδης δεν πρόκειται να σας κάνει την χάρη να διαλυθεί όσο, απροκάλυπτα πια, και να τον πολεμάτε.  Ο Διομήδης, θα μείνει εδώ, θα παλέψει μαζί με τον κόσμο του και θα επιστρέψει. Ο Διομήδης έχει 30 χρόνια ιστορία, έφτασε μετά κόπων και βασάνων στο σημείο που βρίσκεται τώρα και θα μείνει όρθιος. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό άλλωστε.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο μας και τους χορηγούς-υποστηρικτές μας για την συμπαράσταση αυτή την δύσκολη από πολλές απόψεις χρονιά.

Ο Βασιλιάς είναι εδώ!!!