Συμπαράσταση του ΠΑΜΕ στους αγρότες που δικάζονται στα δικαστήρια Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συμπαράσταση του ΠΑΜΕ στους αγρότες που δικάζονται στα δικαστήρια Άργους

Ιούνιος 10, 2013 - 12:03

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας εκφράζουμε στους αγωνιστές αγρότες που δικάζονται σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου στα δικαστήρια Άργους, επειδή διεκδίκησαν τα αυτονόητα, το δικαίωμα τους στην επιβίωση και στη ζωή και επειδή διαδήλωσαν γι’ αυτό.

Οι κυβερνήσεις της χώρας μας όλο και συχνότερα καταφεύγουν στην καταστολή των λαϊκών αγώνων και όπως πρόσφατα ξαναείδαμε, και στην πολιτική επιστράτευση, για να αντιμετωπίσουν τις απεργίες και άλλες μορφές κινητοποιήσεων των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις της επιστράτευσης από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, των Ναυτεργατών, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, και τελευταία των Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης που επιστρατεύθηκαν πριν ακόμα πάρουν απόφαση για απεργία.

Αξιοποιούν την τρομοκρατία και την καταστολή για να κάμψουν τη λαϊκή οργή και τις αντιστάσεις των αγροτών, των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών.

Δεν θα τους περάσει! Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι το όπλο του λαού!

Με το σύνθημα Νόμος και Τάξη θέλουν να καλλιεργήσουν την υποταγή της εργατικής τάξης και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Η όλο και πιο ανοιχτή χρησιμοποίηση της καταστολής πρέπει να βρει αντιμέτωπο το λαό. Να καταλάβουν ότι η οργανωμένη λαϊκή πάλη είναι ισχυρότερη από τους Νόμους και την Τάξη τους.

Καλούμε όλα τα Εργατικά σωματεία και τα Εργατικά Κέντρα της περιοχής να πάρουν θέση. Να καταδικάσουν την ποινικοποίηση του δίκαιου αγώνα των αγροτών όπως και κάθε λαϊκού αγώνα.

Δεν υποκύπτουμε στην τρομοκρατία της κυβέρνησης. Δεν επιτρέπεται σε κανένα να μείνει απαθής, χρειάζεται ταξική, οργανωμένη και αποφασιστική απάντηση, μαζικός και οργανωμένος αγώνας''.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr