Έκθεση με έργα Μαθητών του ΚΕΑ στους Στρατώνες Καποδίστρια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκθεση με έργα Μαθητών του ΚΕΑ στους Στρατώνες Καποδίστρια

Ιούνιος 13, 2013 - 16:20

  Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στις 8 η ώρα το βράδυ, στην αίθουσα ΙΩ των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος, εγκαινιάζεται η ετήσια έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

   Η έκθεση, που είναι υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους- Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.), θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 και θα είναι ανοιχτή από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ. και από τις 19:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

  Όπως σημειώνει ό ζωγράφος και δάσκαλος στο Κ.Ε.Α. Ρήγας Ρηγόπουλος: « Το να θέλεις για 23 χρόνια να παρουσιάζεις την εικαστική πρόοδο του τόπου δεν είναι εύκολο πράγμα, το να θέλεις όμως η κάθε έκθεση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη είναι ακόμη πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά σήμερα που πολλά παράθυρα κλείνουν και πολλά πράγματα σκοτεινιάζουν, εμείς επιμένουμε να κρατάμε ανοιχτά τα μάτια της ψυχής μας και να δίνουμε χρώμα στον κόσμο μας».

  Κατά την διάρκεια της έκθεσης όσοι από τους μικρούς (αλλά και από τους μεγάλους) μας φίλους θέλουν, μπορούν να έρθουν, στον χώρο της έκθεσης από τις 7 έως τις 9 το βράδυ και να ζωγραφίσουν ελεύθερα ή να συζητήσουμε για την τέχνη. 

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 22 Ιούνιος, 2013 - 20:00