Ε.Σ.Α. για τις κατασχέσεις παραποιημένων προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ε.Σ.Α. για τις κατασχέσεις παραποιημένων προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Άργους

Ιούνιος 14, 2013 - 13:33

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και επαφές τελικά η πρώτη δικαίωση δεν άρχισε να έρθει.
Η ανάδειξη που κάναμε στο θέμα του παραεμπορίου τον τελευταίο μήνα έπιασε τόπο.
Την Τετάρτη 12/6/2013 Κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία και με επικεφαλής της όλης επιχείρησης τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Κουκουβέ, προέβησαν σε ελέγχους στη λαϊκή αγορά του Άργους.
Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας απέδειξαν περίτρανα ότι οι μόνιμοι ισχυρισμοί μας ήταν απόλυτα αληθείς.
Μεγάλες ποσότητες παραποιημένων προϊόντων (μαϊμούδες) κατασχέθηκαν από το Κλιμάκιο και φορτώθηκαν σε φορτηγό του Δήμου, για να πάνε για καταστροφή, όπως προβλέπεται από τον νόμο 4155/2013.
Η επιχείρηση επιβολής της νομιμότητας έγινε για πρώτη φορά με τέτοια αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα κ και είχε μεγάλη επιτυχία κάτι  που αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά, αν υπάρχει πολιτική βούληση  και φυσικά ικανότητα και σχετική εμπειρία.
Εμείς εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συντελεστές της επιχείρησης, και ειδικά στον επικεφαλής και συντονιστή  Αντιδήμαρχο, ο οποίος ανέλαβε τις σχετικές αρμοδιότητες στις 10/6/2013, και με τον οποίο είχαμε άμεσα σχετική συνεργασία.
Επισημαίνουμε ότι η αποκατάσταση της νομιμότητας ωφελεί τόσο το στεγασμένο εμπόριο όσο και τους απολύτως συνεπείς και νομοταγείς πωλητές της λαϊκής αγοράς οι οποίοι αμφότεροι τόσα χρόνια υφίστανται τις συνέπειες του αθέμιτου ανταγωνισμού των παρανομούντων.

Αυτή η κατάσταση ήρθε η ώρα να  πάρει ένα τέλος.

Περιμένουμε  την απρόσκοπτη και αδιάκοπη συνέχιση των ελέγχων, ώστε να εμπεδωθεί άπαξ δια παντός η νομιμότητα στη λαϊκή αγορά του Άργους, και εμείς  δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα επαινούμε κάθε σοβαρή και σωστή προσπάθεια, όπως και ότι  θα είμαστε αυστηροί κριτές σε περιπτώσεις αδιαφορίας και απραξίας, αλλά και απέναντι σε  όσους θα επιχειρήσουν με τους γνωστούς   μικροπολιτικούς τρόπους  να σταματήσουν την εξυγίανση της πόλης από το παραεμπόριο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ