Σκακιστικός αγώνας στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σκακιστικός αγώνας στο Άργος

Ιούνιος 19, 2013 - 18:21

Την Κυριακή 16/6/2013 στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη  του Δήμου Άργους - Μυκηνών, έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Περσέα Άργους και της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, ο οποίος τελείωσε με την επικράτηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας της τοπικής μας ομάδας για το πρωτάθλημα Πελοποννήσου που θα γίνει στο Άστρος το τελευταίο τριήμερο του Ιουνίου, και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Άργους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, αλλά επίσης και να αναπτυχθούν δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Μετά τον αγώνα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους φιλοξενούμενους , οι οποίοι με τη σειρά τους χάρισαν στον Περσέα ένα πανέμορφο σκακιστικό βιβλίο, τη Σκακιστική Εγκυκλοπαίδεια του κ. Χρήστου Κεφαλή. Πρόκειται για ένα έργο κατατοπιστικό, διδακτικό και ψυχαγωγικό που φέρνει τον κόσμο του σκακιού κοντά στο αναγνωστικό κοινό της χώρας μας. Ο Συγγραφέας έπαιξε στην πρώτη σκακιέρα της ομάδας των Μελισσίων.

Το Δ.Σ. του Περσέα θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Δελή, μέλος της ΚΕΔΑΜ, ο οποίος , ως υπεύθυνος της βιβλιοθήκης φρόντισε όχι μόνο για την παραχώρηση του χώρου για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για την όλη φιλοξενία των παικτών των δύο ομάδων και των θεατών, έτσι ώστε όλοι να νοιώθουν άνετα και να αισθάνονται πως είναι ευπρόσδεκτοι. Όλοι μας, παίκτες και θεατές τον ευχαριστούμε για τη θερμή φιλοξενία που μας επεφύλαξε.

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος, στις 28 , 29 και 30/6, τελειώνουν για την τρέχουσα σαιζόν και οι σκακιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου μας. Δίνουμε ραντεβού για το Σεπτέμβριο, στα πρότυπα εκπαιδευτήρια των Αδελφών ΜΑΛΤΕΖΟΥ, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Περιμένουμε όλους τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να πλαισιώσουν την ομάδα και το σύλλογο. Καλούμε τους γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους για να μάθουν να παίζουν ένα παιχνίδι που θα τα ευχαριστήσει, θα τα ψυχαγωγήσει και θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν αρετές όπως είναι η ευστροφία, η υπομονή, η επιμονή στην επίτευξη στόχων & η πρόβλεψη και κατάστρωση εναλλακτικών σχεδίων και λύσεων σε δύσκολες περιστάσεις.   Θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6974640114, 6974342043 , στο e-mail  ssperseas@gmail.com και στην  ιστοσελίδα http://chessargos.blogspot.gr  Ευχόμαστε σε όλους σας καλό καλοκαίρι.