Εκδήλωση συμπαράστασης διοργάνωσαν φίλοι του Σάββα στη Ν.Κίο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκδήλωση συμπαράστασης διοργάνωσαν φίλοι του Σάββα στη Ν.Κίο (φωτογραφίες)

Ιούνιος 28, 2013 - 14:13

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση συμπαράστασης που διοργανώθηκε από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και φορείς της Νέας Κίου με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ιατρική φροντίδα του φίλου μας Σάββα Χατζηξενοφών.
Ο Σάββας είναι το παλικάρι που προσβλήθηκε από οξεία λευχαιμία την άνοιξη και κατάφερε να ευαισθητοποιήσει  ένα ολόκληρο νομό- και όχι μόνο – ώστε να βρεθεί  το αίμα που είχε άμεση ανάγκη. Τώρα ο Σάββας είναι στο σπίτι του αλλά η περιπέτεια του δεν έχει τελειώσει αφού για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού μιά επέμβαση με πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος.
Στην εκδήλωση που έγινε στη πλατεία της Ν.Κίου παρόντες ο Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Μπαντανάς, Αντώνης Κουκουβές,Βασίλης Τάγκαλης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Χατζηγεωργίου και Δημήτρης Κρίγγος ,ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αθανάσιος Βάνας τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άργους και πολλοί φίλοι της οικογένειας  για να στηρίξουν, ο καθένας όσο μπορεί ,οικονομικά αυτή τη φορά τον αγώνα του Σάββα.

O Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκτός από την παρουσία των μελών, με απόφασή του Δ.Σ. προσέφερε και χρηματικό ποσό . Είναι φανερό ότι το νέο Δ.Σ. εκτός των αμιγώς συνδικαλιστικών δράσεων επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε κοινωνικές ενέργειες και πράξεις αλληλεγγύης, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία, για την διαχρονική στήριξη που παρέχει στο τοπικό Εμπόριο.
Η εκδήλωση αυτή, πέρα από τον ίδιο το σκοπό της, βοηθά και στο να νιώσουμε όλοι ένα κλίμα αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, στη θέση του οποίου θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να βρεθεί. Είναι τέτοιου είδους εκδηλώσεις που μας επιτρέπουν να βγαίνουμε από την καθημερινότητά μας και να σκεφτόμαστε το διπλανό μας, είναι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που καλούμαστε ως άνθρωποι να υποστηρίξουμε, ο καθένας όσο μπορεί.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr