Γνωρίστε τον αγροτουρισμό της Πελοποννήσου στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γνωρίστε τον αγροτουρισμό της Πελοποννήσου στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου (video)

Ιούλιος 06, 2013 - 18:17

Ξεκίνησε χθες το βράδυ με τα εγκαίνια και ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου το 16ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου. Μία ευκαιρία για να γνωρίσουν όλοι τα προϊόντα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Πελοποννήσου, αφού η γιορτή των αγροτικών προϊόντων συνδυάζεται με παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

Στην Έκθεση παρουσιάζονται τα  παραδοσιακά  προϊόντα  παραγωγής Πελοποννήσου, μέσω επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  , προβάλλεται ο Πολιτισμός  μέσω Παράλληλων Μουσικοχορευτικών Εκδηλώσεων από Συλλόγους Πελοποννησίων και προωθείται  ο Τουρισμός – Αγροτουρισμός , που προσφέρει ο τόπος, μέσω Ημερίδων και παράλληλων Εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος.

Σύμφωνα με τους συνδιοργανωτές- Δήμο Επιδαύρου και Περιφέρεια Πελοποννήσου- ο στόχος  για αναβάθμιση της έκθεσης φέτος επιτυγχάνεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. "Φέτος αποσκοπούμε στην ανάπτυξη της δομής της έκθεσης με εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό αλλά και με νέους και περισσότερους εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο" αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές. Να τονίσουμε ακόμα πως θα τιμηθεί το ίδρυμα Λαμπράκη για την προσφορά τουαείμνηστου δημιουργού του Χρήστου Λαμπράκη στο δήμο Επιδαύρου.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 έως τις 24.00 και την τελευταία εβδομάδα από τις 10.00 πρωί έως 24.00.

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιου και της αντιπεριφερειάρχου Πελοποννήσου Ντίνας Νικολάκου

ε.τ.

tjSn8B5NKZQ