Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 16ης γιορτής αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 16ης γιορτής αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Ιούλιος 10, 2013 - 15:00

φωτο ΑΝΔΡΕΑ ΑΙΣΩΠΟΥ

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επισημότητα τα εγκαίνια της 16ης γιορτής αγροτουρισμού στην Επίδαυρο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν  ο υπουργός ΥΠΕΚΑ κύριος Μανιάτης , ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού  κύριος  Ανδριανός, ο πρόεδρος του ιδρύματος Λαμπράκη  κύριος Σαββίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Αργολίδας κύριος Χειβιδόπουλος, η Αντιπεριφεριάρχης κυρία Νικολάκου , ο Αντιπεριφεριάρχης κύριος Πουλάς, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου  και Δήμαρχος Καλαμάτας κύριος Νίκας, ο Δήμαρχος Τρόπολης κύριος Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κύριος Καμπόσος, πρώην Δήμαρχοι των τέως Δήμων Επιδαύρου και Ασκληπιείου, το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου και πλήθος δημοσιογράφων.

Στην τελετή έναρξης Δήμαρχος Επιδαύρου κύριος Γκάτζιος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ιδρύματος Λαμπράκη κύριο Σαββίδη για να τιμήσει την σημαντική προσωπικότητα του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη για την προσφορά του στον Αγροτουρισμό Επιδαύρου. Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 ο Δήμαρχος Επιδαύρου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου  τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Τσαυτάρη τον οποίον καλωσόρισαν και ξενάγησαν στα περίπτερα του  αγροτουρισμού. Ο Υπουργός άκουσε με  ενδιαφέρον τα προβλήματα που του έθεσαν οι παραγωγοί, συνομίλησε μαζί τους αρκετή ώρα και υποσχέθηκε ανάπτυξη και προώθηση των αγροτικών θεμάτων   

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΙΣΩΠΟΥ