Ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικού κρασιού με τηλεοπτικό σπότ (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικού κρασιού με τηλεοπτικό σπότ (video)

Ιούλιος 13, 2013 - 16:34

Με στρατηγική κατεύθυνση την ενεργό συμβολή όλων στην ενίσχυση της ποιότητας και μέσω αυτής και της εξωστρέφειας των αγροτικών προϊόντων, των επιχειρήσεων του κλάδου και, κατ’ επέκταση της ελληνικής οικονομίας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»: την τηλεοπτική προβολή κοινωνικού μηνύματος, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, αρχίζοντας από το ελληνικό κρασί.

Αποτέλεσμα της Συμφωνίας Συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Υπουργός κ. Τσαυτάρης με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι το τηλεοπτικό αυτό μήνυμα που εγκρίθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και προβάλλεται από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και τοπικής εμβέλειας, σε δημόσιους χώρους όπως αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και σε χώρους εστίασης.

Το συγκεκριμένο μήνυμα αφορά στην προώθηση του ελληνικού κρασιού τόσο στην εγχώρια όσο και στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές, παρουσιάζοντας μια νέα εικόνα για το ποιοτικό, παραδοσιακό κρασί, στηρίζοντας έμπρακτα την εξωστρέφεια και συμβάλλοντας στο άνοιγμα νέων αγορών ώστε η χώρα να αποκτήσει φήμη παραγωγής οίνου με ισχυρό, αναγνωρίσιμο brand.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Προχωράμε σε συμμαχίες με όλους τους ενδιαφερόμενους για την πρόοδο της γεωργικής παραγωγής, καθώς όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά αυτής της μάχης. Καταβάλλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να στρέψουμε την παραγωγή μας σε μια γεωργία ποιότητας, σε μια γεωργία με ονομασία προέλευσης, με τη γεωγραφική της ένδειξη, παραγόμενη με βιολογικό τρόπο, μια γεωργία δηλαδή που σέβεται τους φυσικούς πόρους και αγωνίζεται για την αειφορία, μια γεωργία συνυφασμένη με την παράδοση και τον πολιτισμό μας και με τις παραγωγικές ιδιαιτερότητες (νησιωτικές, ορεινές κ.α.) του τόπου μας. Γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που ζητούν οι ντόπιοι και ξένοι καταναλωτές, άρα είναι το καλύτερο ‘διαβατήριό’ τους».

46hMz_DAonE